ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΒΡΑΝΙΕΣ ΣΟΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΛΕΟΥΣΑ

 

Γιατί έφυγε από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ ο Ογκνιέν Βράνιες; Γιατί ήθελε να φύγει. Γιατί ο 30χρονος Βόσνιος μετά από ένα χρόνο επανήλθε στην ΑΕΚ; Επειδή ήθελε να επιστρέψει. Δεν πάει έτσι. Τι, δηλαδή, μόνος του ο παίκτης αποφασίζει; Και η ΑΕΚ τι ρόλο παίζει. Και η ΑΕΚ συμφώνησε στην επιστροφή του γκόμενου του πρώην της σεξουλιάρας Καρλέουσα.

Εδώ γεννιέται το ερωτηματικό. Τον ξέρει ο Ολυμπιακός τον πάικτη, τον Ρούμπεν Σεμέδο, ότι είναι... ζωηρός εκτός γηπέδων και εκτός όλων των άλλων έχει κάνει και φυλακή. Περίεργο, λέω εγώ, πολύ περίεργο να θέλει μια ομάδα να βάλει στα αποδυτήρια έναν ποδοσφαιριστή με τέτοιο μητρώο.

Στην ομάδα πέφτει δουλειά. Κάθε μέρα, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν. Τι δουλειά να κάνεις, τι δουλειά να βγει με παίκτη που δεν είναι αφοσιωμένος στις απαιτήσεις της ομάδας. Αφοσιωμένος, όπως το λέω. Ο Βράνιες έκανε συμβόλαιο με την Άντερεχτ και, επαγγελματίας οικογενειάρχης, όλη μέρα αντάλλασσε μηνύματα με την παντρεμένη Σέρβα τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα, αδιαφορώντας αν εκτεθεί δημόσια ο ίδιος, αλλά και για το ποδόσφαιρο.

Πλάκα κάνουμε; Άσχετο αν χάλασε η μεταγραφή Σεμέδο. Το ερωτηματικό παραμένει. Γιατί ο Ολυμπιακός ήθελε παίκτη που με το παραμικρό κάνει τσαμπουκάδες. Εδώ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου παρουσιάσει ο μίστερ τέλειος επαγγελματίας. Και πας να βάλεις μια νάρκη που στην πασάρει ο μάνατζερ, στο οικόπεδο που σκέπτεσαι να κτίσεις σπίτι; Περίεργο.

Ο Σεμέδο έδωσε υπόσχεση ότι στον Ολυμπιακό θα είναι... καλό παιδί. Η δε ΑΕΚ υποχρέωσε τον Βράνιες να υπογράψει χαρτί ότι δεν πρόκειται να στείλει από το κινητό του κανένα μήνυμα στην πρώην σύζυγο του Τόσιτς, την Καρλέουσα και γενικά δεν θα απασχολήσει τον τύπο με τα γκομενικά του.

Διαβάστε ακόμα:

ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ