ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΤΣΙΠΡΑ

 

Στην Αμερική δεν έκανε εντύπωση η προσβλητική αλλά και... σόκιν δημόσια δήλωση της αρχηγού της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, βέβαια, ''απολογήθηκε'' στην προσπάθεια του να αδειάσει ηθικά και πολιτικά την Μέγκαν Ραπίνο, που φοράει το περιβραχιόνιο της κάπταιν στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Χθες το βράδυ οι ΗΠΑ έπαιζαν στην Γαλλία κόντρα στις τρικολόρ για ποια από τις δυο εθνικές θα προκριθεί στα ημιτελικά του μουντιάλ 2019. Ρωτήθηκε, λοιπόν, η Megan Rapinoe, αν θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Ντόναλντ Τραμπ να γίνει δεκτή στον Λευκό Οίκο, σε περίπτωση που η ομάδα κατακτήσει πόλι το παγκόσμιο κύπελλο. Ιδού η απάντηση της στη δημοσιογραφική ερώτηση που έκανε το γύρο του κόσμου:

- Δεν πρόκειται να πάω στο γαμημένο (!!!) Λευκό Οίκο, άλλωστε δεν προβλέπω να μας καλέσει...

Δηλωμένη λεσβία, βέβαια, η 34χρονη αρχηγός της εθνικής γυναικών ποδοσφαίρου των ΗΠΑ και ζευγαρωμένη με την 39χρονη Αμερικανίδα πρώην μπασκετμπωλίστρια Σου Μπερντ, η οποία έπαιξε δέκα χρόνια σε ομάδες της Ρωσίας. Οι ΗΠΑ, αντίθετα από τους άνδρες, στις γυναίκες ίσως είναι η πρώτη ποδοσφαιρική δύναμη παγκόσμια. Από το 1985 που εμφανίστηκαν πήραν τρία μουντιάλ και κέρδισαν το χρυσό στους ολυμπιακούς αγώνες.

Το μεγάλο αστέρι είναι η βετεράνος πια Άμπυ Ουάμπαχ, στα 39 της σήμερα, με δυο γάμους λεσβιακούς, 256 φορές διεθνής και Νο 1 σκόρερ με 184 γκολ. Παρακολουθείς ποδόσφαιρο με την Άμπυ Ουάμπαχ και στο γήπεδο βλέπεις λιοντάρι να ορμάει στις φάσεις, κορμοστασιά αθλητική και αρσενική με στηθόδεσμο νο πέντε.

Το 2015 οι ΗΠΑ κατέκτησαν το προηγούμενο παγκόσμιο κύπελλο και έγινε πανηγυρική παρέλαση υποδοχής της ομάδας στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Και τις κοπέλλες τις υποδέχθηκε στο Λευκό Οίκο ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα. Σήμερα στην Αμερική είναι... μόδα να βρίζουν με το χειρώτερο τρόπο τον Ντόναλντ Τραμπ. Γραφικό. Οι μαλάκες Αμερικάνοι με τον βαψομαλλιά ανακάλυψαν το... καταπιεσμένο πνεύμα αντίστασης.

Ποιος Έλληνας πρωταθλητής θα είχε τα άντερα να πει: ''Να πα 'να γαμηθεί η πρόσκληση του πρωθυπουργού, δεν τους κάνω τη χάρη να πατήσω το πόδι μου στου Μαξίμου... ''. Μια τέτοια δήλωση δεν θα γινόταν ούτε σε βάρος του Τσίπρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ...