ΕΚΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

 

Ο Αλαφούζος θα φάει κράξιμο όποια μεταγραφή... τολμήσει να κάνει στον Παναθηναϊκό. Αυτό πράγματι το κατάφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τις δημόσιες τοποθετήσεις του. Μ' όλα αυτά τα απίθανα ότι θα βάλω 20 εκ. στην ΠΑΕ, λεφτά που θα μαζέψω από τον... κόσμο. Και ο Αλαφούζος να παραδώσει την ΠΑΕ στον ερασιτέχνη, δηλαδή σε μένα, και να μας αδειάσει τη γωνιά.

Αυτό το παραμύθι με τους εράνους έχει ξαναπαίξει, αλλά με τα ψιλά των οπαδών δεν γίνεται δουλειά. Αποτυχία από χέρι οι ιστορίες της λαϊκής βάσης με Θύρα 13, με Παναθηναϊκή Συμμαχία, Παλεφίπ και σία. Καμιά ΠΑΕ, καμιά εταιρεία δεν μπορεί να στηριχθεί και να προγραμματίσει πορεία πρωταθλητισμού στο ό,τι έχετε ευχαρίστηση με δίσκο ελεημοσύνης.

Η ΠΑΕ είναι χρεωμένη και ξεπληρώνει ακόμα τα κερατιάτικα της πολυμετοχικότητας. Δεν έχουν κλείσει ακόμα οι ανοικτές πληγές με τις οικονομικές υποχρεώσεις στα νταραβέρια του 2008-2010. Και σήμερα αν η ΠΑΕ κάνει μεταγραφή οι ίδιοι παναθηναϊκοί συντάκτες θα τα χώσουν στον μεγαλομέτοχο. Μόνο αν ο Παναθηναϊκός θα κάνει ακριβή μεταγραφή δεν θα πέσει κράξιμο στον Αλαφούζο.

Όπως, όμως, είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός είναι αδύνατον να πάρει παίκτη πρωτοσέλιδο. Με τίποτα. Ακόμα, αν δεν ανανεώσει με τους ταλαντούχους νεαρούς Μπουζούκηδες και Χατζηγιοβάνηδες, τον περιμένουν στην γωνία τον καναλάρχη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΜΑΤΩΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ