Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΑ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

Το λες και πρόβα τζενεράλε το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την επίσης ιδιοκτησίας Μαρινάκη αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι η τελευταία δοκιμή της ομάδας και μ' αυτήν ολοκληρώνεται η προετοιμασία εν όψει της νέας σαιζόν. Θα δούμε, δηλαδή, πόσο μετράει ο νέος Ολυμπιακός; Όχι, βέβαια.

Σε μια εβδομάδα, συγκεκριμένα την προσεχή Τρίτη, ο Ολυμπιακός θα δώσει εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι με την Βικτώρια Πίλζεν που θα κρίνει ίσως το ξεκίνημα του στην Ευρώπη. Σήμερα κόντρα στην Νότιχγαμ απλά θα κάνει ένα τεστ και μόνο έκπληξη δεν θα 'ναι οι γνωστοί της πιάτσας να βγάλουν τα... συμπεράσματα τους. Τα οποία θα είναι θετικά, ακόμα κι αν η ομάδα δεν ικανοποιήσει. Ακόμα κι αν προβληματίσει. Ακόμα κι αν προκαλέσει ερωτηματικά.

Υπάρχουν και οι δικαιολογίες. Είναι νωρίς, θα αποφανθούν οι ειδικοί των... πρωτοσέλιδων, όπως κάνουν για όλες τις ομάδες. Τίποτα το ανησυχητικό, όλα διορθώνονται. Στην ομάδα μπήκαν νέα πρόσωπα, άρα χρειάζεται χρόνος για να ενσωματωθούν στο πνεύμα και τα πλάνα του προπονητή.

Δεν δίνει εξετάσεις σήμερα ο Ολυμπιακός. Αν θα περάσει στα σήματα για το δίπλωμα οδήγησης ή θα απορριφθεί στις εισαγωγικές. Ακριβώς επειδή το αποψινό ματς είναι πρόβα, το πρώτο ζητούμενο είναι κατά πόσο έτοιμος θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός. Κι όχι αν... κερδίσει σε αγώνα που δεν δίνει βαθμούς ή πρόκριση. Να, όμως, που στην οπαδική κριτική παίζει ρόλο και το αποτέλεσμα στο ματς προετοιμασίας. Αν κερδίσει η ομάδα και με μέτρια απόδοση, δεν υπάρχει... πρόβλημα, για τους αναλυτές της πιάτσας.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΑΛΛΑΓΗ