ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο,ΤΙ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ... ΧΑΡΑΜΑΔΑ

 

Αφού προετοιμάστηκε ο Ολυμπιακός στην Αθήνα και μετά στην Πολωνία και την Αυστρία εμφανίζεται απόψε στο Καραϊσκάκη αντίπαλος στην άλλη ομάδα συμφερόντων Ευάγγελου Μαρινάκη. Την αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ. Ποιον Ολυμπιακό θα δει ο κόσμος, φίλοι και ουδέτεροι; Άγνωστο.

Πόσο ενισχύθηκε ο Ολυμπιακός με τις σε διψήφιο αριθμό μεταγραφές που πραγματοποίησε; Άγνωστο. Ούτε και σ' αυτό το ερώτημα θα δοθεί απάντηση από το αποψινό τεστ που μοιάζει με πρόβα τζενεράλε εν όψει της νέας σαιζόν.

Πόσο δουλεμένη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός 2019-20, μια μόλις εβδομάδα πριν την πρώτη του κανονική αναμέτρηση στην Ευρώπη; Άγνωστο. Είναι αδύνατο η κάθε ομάδα να βρει τα πατήματα της πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πόσο αλλαγμένος σε πρόσωπα στο αγωνιστικό του σχήμα θα είναι ο Ολυμπιακός σε σύγκριση με την ομάδα που έχασε πάλι πρωτάθλημα και κύπελλο; Άγνωστο. Μετά από ένα μόνο μήνα πιθανότατα να είναι διαφορετικός ο κορμός, όπως να έχουν κερδίσει θέση στην ενδεκάδα παίκτες που σήμερα υπολογίζονται μέχρι τον πάγκο.

Πόσο αξιόπιστο φαβορί είναι το φαβορί Ολυμπιακός στην Ελλάδα; Άγνωστο. Μόνο ό,τι φαίνεται από μια χαραμάδα προσφέρεται για ασφαλείς προβλέψεις για την τύχη του τόσο στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, όσο και την Ευρώπη.

Όχι μόνο ο Ολυμπιακός. Όλες οι ομάδες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. είναι βιβλίο κλειστό πριν στηθούν στην αφετηρία. Κατόπιν τούτου το αποψινό παιχνίδι έχει χαρακτήρα άτυπης γιορταστικής διαδικασίας, της ''συνάντησης'' στο γήπεδο των οπαδών με την ομάδα τους. Τα βιαστικά συμπεράσματα απαγορεύονται.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΗΜΙΑ