ΟΙ ΜΠΟΥΚ ΠΡΩΤΑ ΠΑΟΚ, ΜΕΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Ο ΠΑΟΚ θα ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Το πήρε φέτος, δικό του είναι και του χρόνου. Τι να πουν στη Θεσσαλονίκη; Πως δεν το θέλουν. Όχι, το θέλουν. Και να μην το ήθελαν πάλι, θα το ξαναπάρουν.

Ποιος το λέει αυτό, ότι θα το χάσει για τρίτη σαιζόν ο Ολυμπιακός; Οι στοιχηματατζήδες, οι οποίοι κακά τα ψέματα όλο και κατι περισσότερο ξέρουν, ακόμα και από τις ίδιες τις ομάδες. Με μια άλλη κουβέντα μικρή αξία έχει πόσο πιστεύουν στο επιτελείο της ΠΑΕ, ότι έχουν καλύτερη ομάδα, ότι προετοιμάστηκαν πιο δυνατά, ότι ενισχύθηκαν στις μεταγραφές με τους παίκτες που είχαν ανάγκη.

Όλα αυτά κι ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες που αγωνιστικά επηρεάζουν έτσι κι αλλοιώς την κάθε ομάδα, τα έβαλαν στο ζύγι οι μπουκ και αποφάσισαν. Δυο είναι τα φαβορί. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Πρώτα Η ΠΑΕ του Ιβάν και μετά εκείνη του Μαρινάκη.

Βγάζουν τις αποδόσεις οι μπουκ και περιμένουν να ποντάρουν οι τζογαδόροι. Βάλτε να πάνε, πήγανε.Πριν ακόμα ξεκινήσει το έργο, επτά εβδομάδες τουλάχιστον πριν στηθεί η μπάλα στη σέντρα του πρωταθλήματος. Βάζεις ένα ευρώ και παίρνεις 2,05 αν το πάρει ο ΠΑΟΚ. Στο 2,15 είναι η απόδοση για τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ θεωρείται αουτσάιντερ, με 12,5 περίπου στο ένα ευρώ.

Πολύ κοντά, λοιπόν, οι προβλέψεις στην πιάτσα για τις δυο ομάδες. Σήμερα. Δεν αποκλείεται στην πορεία για τούτο και τον άλλον λόγο οι εταιρείες στοιχημάτων να διαφοροποιήσουν τις αποδόσεις τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΟ... VAR.