ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

 

Ο Ολυμπιακός ''το ΄χει'' το γκολ στο Καραϊσκάκη. Με εξαίρεση ένα ματς, την περασμένη σαιζόν είχε σκοράρει σ΄ όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, μάλιστα όχι μονάχα μια φορά στο καθένα.Θα τα καταφέρει απόψε να στείλει έστω μια φορά τη μπάλα στο πλεκτό της τσέχικης Βικτώρια; Το 1-0 είναι αρκετό για να εξασφαλίσει η ελληνική ομάδα την πρόκριση κι έτσι στη συνέχεια να διεκδικήσει την παρουσία του στους ομίλους του champions league.

Ένα γκολ χρειάζεται ο Ολυμπιακός; Κι αν δεν το βάλει; Ποιος είναι σε θέση να προβλέψει με βεβαιότητα τι τελικά θα προκύψει στον αγώνα και πως θα καταλήξει το αποτέλεσμα; Κανένας.

Αν σκοράρει η Βικτώρια; Μήπως βάλει πρώτη γκολ και υποχρεώσει τον Ολυμπιακό στη συνέχεια να κυνηγάει δυο γκολ. Το ένα γκολ της τσέχικης ομάδας φθάνει και περισσεύει αν ο Ολυμπιακός δεν ανταποδώσει ή μείνει στο 1-1.

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Πλύζεν η ρεβάνς σήμερα είναι ανοικτή, ανάμεσα σε δυο ομάδες οι οποίες έχουν πολύ μικρές διαφορές, αγωνιστικά. Το παραδέχτηκε ουσιαστικά και ο προπονητής του Ολυμπιακού που ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου.

Στο πρώτο ματς η Βικτώρια με 11-7 τελικές ήταν περισσότερο επικίνδυνη. Ο δε Ολυμπιακός είχε τρύπες στην άμυνα. Ολοφάνερες τρύπες και στάθηκε τυχερός γιατί η Βικτώρια πέτυχε στις διεισδύσεις της από δεξιά κι αριστερά, αλλά οι πλαγιοκοπήσεις της δεν είχαν την τελική πάσα.

Το παιχνίδι είναι μια άλλη αναμέτρηση, όχι η ''συνέχεια'' της προηγούμενης την περασμένη Τρίτη στο Πλύζεν. Πιθανότατα η παρτίδα να κριθεί αν η Βικτώρια καταφέρει πάλι να διασπά την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού. Σε μια τέτοια περίπτωση κάθε ομάδα χάνει την αυτοσυγκέντρωση της, διότι προκαλείται σύγχυση και χαλάνε οι τοποθετήσεις της στην γραμμή της άμυνας.

Ο Μαρτίνς το είπε σοβαρά, αλλά αυτό δεν λέγεται ούτε στα αστεία. ''Να προκριθούμε για να κάνουμε δώρο την πρόκριση στον πρόεδρο που έχει γενέθλια''. Αν, δηλαδή, ο Μαρινάκης δεν είχε την επέτειο του, δεν τρέχει κάστανο να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός. Επιβάλλεται η πρόκριση για να χαρεί ο πρόεδρος. Μάλλον να μη... στεναχωρεθεί αν στραβώσει η δουλειά και ο Ολυμπιακός από καντεμιά, λόγω της... ημέρας, βιώσει τον εφιάλτη του αποκλεισμού.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ