ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ

 

Προκρίνεται απόψε στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός και για να πιάσει ομίλους του champions league. θα χρειαστεί να περάσει ακόμα και την Πόρτο. Και για να έχουμε καλό ερώτημα, τι ψάρια να πιάσει με την απόχη του ο Ολυμπιακός στο champions league; Σίγουρα έχει εξασφαλισμένη την... τέταρτη θέση στον όποιον όμιλο πέσει. Από και πέρα τι περισσότερο να πετύχει;

Κακά τα ψέματα, όσο κι αν μας κακοφαίνεται. Η ελληνική ομάδα, και αναφερόμαστε στις κορυφαίες μας, είναι μια σκάλα κάτω από το επίπεδο της Ευρώπης. Να, γιατί το βλέπεις το πράμα από την... πρακτική, από την πραγματιστική του πλευρά. Και, για να φτάσουμε στο ψαχνό, το ερώτημα είναι:

- Σε ποιο από τα δυο κύπελλα ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να διακριθεί αγωνιστικά; Να προχωρήσει περισσότερο;

Ασφαλώς στο europa league. Στη διοργάνωση όπου θα βρει αντιπάλους στα μέτρα του. Και να κάνει αυτό που μέχρι σήμερα δεν πέτυχε στην Ιστορία του. Να προκριθεί στους ''8'', γιατί όχι και στους ''4''. Κάτι που είναι αδύνατον να καταφέρει στο champions league.

Τι προτιμά ο Ολυμπιακός; Ασφαλώς τους ομίλους του champions league, όχι του europa league. Γιατί; Τα λεφτά είναι περισσότερα, πολύ περισσότερα. Γι ' αυτό. Ύστερα είναι και το άλλο. Ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω. Δεν το ξεπερνάς εύκολα ότι δυο χρόνια στην Ελλάδα είναι άτιτλος. Χωρίς πρωτάθλημα και κύπελλο.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΠΑΟΚ Ο ΑΓΙΑΞ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ... ΠΡΟΚΡΙΣΗ!