ΤΕΤΟΙΑ ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ!

 

Τι να ήταν πάλι αυτό με την ΑΕΚ; Να το βλέπεις και να μη θέλεις με τίποτα να το χωνέψεις. Όχι, να λες, δεν γίνεται αυτό που βλέπουν τα ματάκια σου, σ' ένα λεπτό, το πολύ σε τριάμισυ λεπτά θα φτιάξει το πράμα. Έλα, όμως, ότι χειρωτέρευε η δουλειά. Κι όταν το κατάλαβες, πως δεν ήταν μπόρα που ήρθε και θα περάσει,αρχίζεις το ψάξιμο, σαν άνθρωπος λογικός. Τι διάολο να συμβαίνει.

Έφταιγε η ζέστη, είχε δικαιολογηθεί την περασμένη εβδομάδα ο αρμόδιος υπάλληλος της ΠΑΕ. Ο κύριος Καρντόσο. Η ομάδα είχε τα χάλια της, παρ' ό,τι κέρδισε 2-0, διότι λόγω της κάψας της θερινής οι παίκτες δεν μπορούσαν ούτε να αναπνεύσουν. Επόμενο να περιμένει κανείς; από τον αρμόδιο και υπεύθυνο υπάλληλο να δώσει την ίδια εξήγηση με το το 1-1.

- Φταίει η φωτιά στην Εύβοια και οι αναζυπυρώσεις που με τις αναθυμιάσεις προκάλεσαν μεγαλύτερα προβλήματα στους παίκτες μου.

Επειδή η ΑΕΚ ήταν ακόμα πιο κακή στη ρεβάνς με τη ρουμάνικη ομαδούλα. Και για να ξέρουμε τι λέμε, αυτή η ευρω-ΑΕΚ είναι χειρώτερη από την ομάδα που είχε αγωνιστεί στο ερασιτεχνικό, στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Λοιπόν;

''Η ομάδα θα βελτιωθεί'' ήταν κατηγορηματικός την παραμονή της ρεβάνς ο κύριος Καρντόσο που έχει κιόλας βάλει υποψηφιότητα να σπάσει το ρεκόρ απόλυσης από την ΑΕΚ του συμπατριώτη του Μοράις. Και πράγματι η ΑΕΚ βαλτιώθηκε, από την ανάποδη. Ήταν χειρώτερη. Μόνη της! Ακόμα και χωρίς την πίεση του αντιπάλου έφτιαχνε ευκαιρίες για γκολ στην Κραίόβα. Χωρίς πλάκα. Αν η ομάδα που παρουσίασε χθες ο Καρντόσο έπαιζε με αντίπαλο επιπέδου ομίλων europa league θα βλέπαμε σκορ χαντ-μπωλ.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΙΑ... ΕΥΡΩΠΗ;