ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η... ΝΙΚΗ

 

Σύμφωνα με τους μπουκ, που κάτι περισσότερο... γνωρίζουν, η ΑΕΚ απόψε στις εννιά είναι το φαβορί να κερδίσει την Τραμπζονσπορ. Τίποτα δεν ξέρουν οι στοιχηματατζήδες, που με διαφορά στις αποδόσεις τους έχουν το ''Χ'' και το ''2''. Απλά είναι της δουλειάς και ποντάρουν στα σίγουρα, όσο τους επιτρέπει η ρευστότητα της μπάλας.

Έστω ότι κερδίζει το πρώτο ματς στο άδειο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, για πρώτη φορά στην Ιστορία της με αντίπαλο τούρκικη ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Κι αν, λέμε αν, κερδίσει η ΑΕΚ με κακή απόδοση πάλι, ο ουρανός θα συννεφιάσει. Επόμενο! Επειδή η ομάδα θα επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται στο πρόβλημα.

Συμβαίνει. Να πάρει τη νίκη ομάδα διότι στάθηκε τυχερή. Διότι ο αντίπαλος ήταν καντέμης. Στόχος της ΑΕΚ δεν είναι να... δικαιώσει τις τζογαδόρικες εταιρείες, να κερδίσει την πρώτη κόντρα. Δυο στόχους έχει η ΑΕΚ, πρώτα να προκριθεί στους ομίλους του europa league, και μετά να δείξει ότι έχει ξεφύγει από την αγωνιστική κρίση.

Πως να φτάσει η ΑΕΚ σίγουρα στην πρόκριση, ακόμα και με νίκη σήμερα, αν παρουσιαστεί όπως στα δυο παιχνίδια με την Κραϊόβα (φώτο); Δύσκολο. Και επειδή βάλαμε στην κουβέντα τους μπουκ, να προσθέσουμε ότι προς το παρόν, πριν το αποψινό ματς, και πάντα σύμφωνα με τις αποδόσεις, προβλέπουν τελικά πρόκριση της τούρκικης ομάδας. Της πρώτης στην Ιστορία εκτός Κωνσταντινούπολης που πήρε πρωτάθλημα στην Τουρκία. Συνολικά έχει κατακτήσει οκτώ.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ... ΧΙΛΗ!