ΑΡΝΙ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

 

Στόχος της εθνικής η πρόκριση στο Ευρώ του 2020. Ανοησίες. Αν δεν έχεις ομάδα, δεν μιλάς για πρόκριση. Όταν η ελληνική ομάδα χάνει από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ, είναι ντροπή να λένε πως έχει στόχους. Όταν οι κύριοι της ΕΠΟ δίνουν την εθνική στον πιστό λάτρη της Παναγίας, είναι πρόκληση κάθε κουβέντα περισσότερο από... αξιοπρεπή παρουσία στα προκριματικά. Κι αν βάλει το χέρι της, σύμφωνα με τον προηγούμενο προπονητή.

Απόψε στις 9.45 η εθνική με νέο προπονητή, κάποιον Ολλανδό Τζων τάδε, δίνει στην Φιλανδία το πέμπτο παιχνίδι. Μάζεψε 4 πόντους και προς το παρόν είναι εκτός κόλπου. Προηγείται η Ιταλία με 12 β., ακολουθεί με 9 η Φινλανδία. Η Ελλάδα έχασε 3-0 από την Ιταλία και 3-2 από την Αρμενία, πήρε 2-2 (φώτο) εκτός από την Βοσνία, και κέρδισε εκτός 2-0 το Λιχτενστάιν.

Σημασία έχει πόσο μετράει αγωνιστικά η εθνική. Αυτό ενδιαφέρει. Γελοιότητες ελληνικές να κάνουν υπολογισμούς και προβλέψεις για μια ομάδα της πλάκας. Ποιο το νόημα;

Από την άλλη, κανένα πρόβλημα αν αποκλειστεί η εθνική, αρκεί να παρουσίασε καλό και αξιόμαχο συγκρότημα. Λες δεν πειράζει, οι αντίπαλοι ήταν περισσότερο αξιόπιστο. Ανώτεροι, θα προσπαθήσουμε την άλλη δόση, αφού φτιάξουμε καλύτερη ομάδα.

Για την αποψινή κόντρα. Οι Φινλανδοί θα παλαίψουν με το γνωστό σκανδιναβικό τους πείσμα απέναντι σε αντίπαλο που δεν έχουν σε εκτίμηση. Ποια Ελλάδα, λένε, του χεριού μας είναι. Με νίκη, άλλωστε, σιγουρεύουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΟ