ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΥΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

 

Συμβαίνει. Ολυμπιακάρα ο Κόκκαλης, με την πιο τρανή προσφορά στο θρύλο, ολυμπιακάρα και ο Μαρινάκης, μεγαλομέτοχος εννέα χρόνια στην ΠΑΕ. Να, όμως, που η ομάδα, δηλαδή το καλό της ομάδας, δεν τους... ενώνει. Και γιατί να τους ενώσει όταν το νυν αφεντικό δεν έχει ανάγκη το πρώην. Κι όταν ανάμεσα τους υπάρχουν ''προσωπικά'' που δεν δημοσιοποιούνται, ούτε από τη μια, ούτε από την άλλη πλευρά...

Ο υιός Κόκκαλης, ο Πέτρος, γνωστοποίησε ότι ο Μαρινάκης δεν θέλει την οικογένεια Κόκκαλη στο Καραϊσκάκη. Αρνείται τα λεφτά της και δεν της παραχωρεί σουίτα στο γήπεδο που έφτιαξε από την αρχή ο πατέρας του, ο και γαμώ τους γάβρους Σωκράτης. Η δήλωση του υιού, πρώην προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Παιδιά, μη με παίρνετε για εισιτήρια, ούτε εμένα μου δίνουν και διέκοψαν και τη μίσθωση της σουίτας που μισθώναμε από τότε που το χτίσαμε το γήπεδο. Ο Αρχηγός αποφασίζει ποιος είναι Ολυμπιακός. Θρύλε γερά».

Δεν μας τα λέει καλά ο Πέτρος Κόκκαλης. Ο Μαρινάκης ποτέ δεν αμφισβήτησε τη γαβροσύνη πατρός και υιού Κόκκαλη. Την γράφει κανονικά, όμως! Καμιά σημασία πόσο γαβρίλα κουβαλάει η οικογένεια Κόκκαλη και ποια η προσφορά της στην ομάδα. Για τον εφοπλιστή καλός οπαδός είναι όποιος προσκυνάει τον ίδιο.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ