ΚΙ ΟΜΩΣ ΒΟΥΒΑΘΗΚΑΝ ΝΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

 

Αποκρούει ο Σα το πέναλτυ, το πρώτο με τον Μακέντα, ο διαιτητής είναι μπροστά, κι όμως του κάνει σινιάλο ο επόπτης να επαναληφθεί η εκτέλεση, διότι ο τέρμας του Ολυμπιακού δεν ήταν σε σωστή θέση. Και στο 90 ο ρέφερης δίνει ανύπαρκτο πέναλτυ.

Μας έχουν ζαλίσει με τους ξένους διαιτητές. Το έχουν για... ιστορική επιτυχία που ξοδεύονται να φέρνουν κοράκια από το εξωτερικό. Ενώ πρόκειται για την απόλυτη επιβεβαίωση ότι η καχυποψία δεν έχει σταματήσει να βαράει στο κόκκινο. Ότι ο ένας πονηρός δεν έχει ύπνο μπας και του τη φορέσει ο άλλος πονηρός. Τουτέστιν στο πρωτάθλημα παίζεται το reality των αλεπουδιάρηδων.

Και μετά τις αλλοδαπές και υπεράνω υποψίας σφυρίχτρες προέκυψε το VAR. Για να παίζεται στα ίσα το έργο, αλλά να, που αλλοιώς διαβαζει το μηχάνημα ο έτσι κι άλλοιώς ο γιουβέτσι.

Μαρινάκης, Θεοδωρίδης, Καραπαπάς και σία τους έπιασαν κορόιδο οι Γερμανοί διαιτητές. Έδωσαν πέναλτυ που υποτίθεται έκαναν οι δυο στόπερ Σεμέδο και Μεριά. Να γίνει, όμως, το απίθανο; Ο Γερμανός να μη ''δει'' στα πέντε μέτρα το αντικανονικό στήσιμο του Σα κάτω από τα δοκάρια και να το... ψυλλιαστεί ο άλλος με το σημαιάκι;

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ