ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η... ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

 

Η μεγάλη, λέει, και σπουδαία Τότεναμ. Η φιναλίστ του champions league αντίπαλος του Ολυμπιακού. Αποκλείστηκε στο ληγκ καπ της Αγγλίας από ομάδα Δ΄κατηγορίας. Από κάποια Κόλτσεστερ, που ποτέ δεν είχε παρουσία στην πρώτη κατηγορία.

Τι συνέβη και η Κόλτσεστερ, 80 χιλιόμετρα από το Λονδίνο, έκλεισε το σπίτι της λονδρέζικης Τότεναμ; Τίποτα το αξιοπρόσεκτο. Απλά, η Τότεναμ δεν είναι καλή ομάδα, και δεν πήρε στα σοβαρά το ματς με την αντίπαλο της Δ' εθνικής.

Την είδαμε στο Καραϊσκάκη; Μια ομαδίτσα ήταν η Τότεναμ. Το φάντασμα εκείνης που είχε φτάσει μέχρι τον τελικό Ευρώπης. Και δικαιολογημένα (;) ο Ολυμπιακός είχε ανησυχήσει, πως να αντιμετωπίσει το... θηρίο.

Μη λέμε πολλά. Το συμπέρασμα: Στο ποδόσφαιρο γι' αυτό και για 'κείνο το λόγο μια ομάδα είναι σήμερα... άλλη σε σύγκριση μ' αυτήν που είχαμε δει. Πριν ένα χρόνο, πριν τρεις μήνες, πριν μια εβδομάδα.

Από φάρδος η Τότεναμ προηγήθηκε 2-0 στο Καραϊσκάκη. Είναι σκάνδαλο το 2-0 σε βάρος του Ολυμπιακού στο α' ημίχρονο από ομάδα χαρτοπόλεμος. Να, γιατί έχει αξία από την εποχή του Μεγαλέξανδρου η κατασκοπία. Και να ζυγίζεις με ψυχραιμία και ρεαλισμό πόσο μετράει ο αντίπαλος.

Διαβάστε ακόμα:

''ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ'', ΠΟΡΤΕΣ, ΠΛΑΚΩΤΟ, ΜΟΥΛΤΕΖΙΝ