ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Ναυάγιο στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός. Δεν στέκεσαι στην ήττα. Το αρνητικό αποτέλεσμα απλά πρόεκυψε. Σημειώνεις την απογοητευτική εμφάνιση στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του στην Ευρώπη. Γι' αυτό πέρασε τρεις αντιπάλους ο Ολυμπιακός, για να τερματίσει τελευταίος στον όμιλο; Για να είχε ελπίδες τουλάχιστον να συνεχίσει στο europa league χρειαζόταν αποτέλεσμα στο Βελιγράδι. Να εξασφαλίσει την τρίτη θέση μετά τα φαβορί Τότεναμ και Μπάγερν.

Τυχερός ο Ολυμπιακός προηγείται 1-0 στο ημίχρονο και πέφτει σ' ένα Αστέρα να τον λυπάσαι. Ένα τσούρμο, σε καμιά περίπτωση αντίπαλος επιπέδου ευρωπαϊκού. Και ο Ολυμπιακός, όμως, είχε τα χάλια του. Και τώρα ποιο είναι το παρακάτω;

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν στον Ολυμπιακό. Απολύτως. Μετά την ήττα στο Βελιγράδι και κυρίως μετά την πολύ κακή απόδοση του. Όλα για όλα στο πρωτάθλημα. Στόχος το εφικτό, στη λησμονιά το ανέφικτο. Η Ευρώπη, το όνειρο για διάκριση στο champions league, είναι χαίρετε.

Μ' ένα καρπούζι στα χέρια θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός, όχι να κουβαλά μαζί και το καρπούζι της Ευρώπης. Τελείωσε η ψευδαίσθηση, ότι κτυπάμε πρωτάθλημα και Ευρώπη ή πρώτα πρωτάθλημα και μετά Ευρώπη. Πάνε αυτά. Το 3-1 στο Βελιγράδι ξεκαθαρίζει, απλοποιεί τα πράγματα. Όλα για το πρωτάθλημα. Να μη χαθεί για τρίτη χρονιά το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ''ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ'' ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΜΕ ΕΡΥΘΡΟ