ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Υπόλογος είναι ο Ολυμπιακός όχι γιατί έχασε στο Βελιγράδι. Ούτε γιατί έπαιξε πολύ άσχημα. Εκείνο που γεννάει ερωτηματικά, χωρίς απάντηση προς το παρόν, είναι η συντριβή του από μια ομαδίτσα. Συντριβή μοιάζει το μηδέν βαθμούς σε ματς που ήταν ολότελα στα μέτρα του Ολυμπιακού, κι όταν προηγήθηκε 1-0 με γκολ από το πουθενά. Με γκολ εκτός έδρας που δεν ''δικαιούταν'', με βάση την απόδοση του. Και με σκόρερ αμυντικό, τον γκελαδόρο χθες Σεμέδο.

Μόνον αυτός; Ο Ολυμπιακός έχανε όλες τις κεφαλιές, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Να ήταν μόνο αυτό που χαρακτήριζε την κακάσχημη εμφάνιση του;

Γενικά δεν ήταν επιπέδου champions league η συνάντηση στο Βελιγράδι των δυο ερυθρόλευκων αντιπάλων. Τι να περιμένεις στο φινάλε από την σέρβικη ομάδα με το φτηνό ρόστερ. Με παίκτες που δεν ήταν αρκετοί σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη (Μάριν, Κάνιας, Γκρασία). Κι όμως, ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε το καλό φεγγάρι της βραδιάς.

Και τώρα τον περιμένει σενάριο τρόμου. Δυο παιχνίδια με την Μπάγερν, το πρώτο στο Καραϊσκάκη. Τι τύχη να έχει με την έτσι κι αλλοιώς ανώτερη του γερμανική ομάδα, η οποία καρπάζωσε 7-2 ( !!!) στο Λονδίνο την φιναλίστ Ευρώπης Τότεναμ. Και μετά το ματς στο Μόναχο, ο Ολυμπιακός θα πάει να συναντήσει την λοντρέζικη ομάδα στο γήπεδο της. ''Λογικά'' ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να μείνει μ' ένα πόντο στον όμιλο μετά από πέντε παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ