ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ

 

Ποιοι είναι αυτοί οι μασκοφόροι, που με ορεξάτα ρόπαλα και αναμμένους πυρσούς διέκοψαν στο Ρέντη το παιχνίδι Νέων Ολυμπιακού- Μπάγερν; Εδώ σε θέλω. Να μας πουν οι αρμόδιοι, αστυνομικοί και κοινωνιολόγοι, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, ποιοι είναι και γιατί οι δήθεν οπαδοί του Ολυμπιακού σε επίσημο αγώνα Youth League έκαναν επίδειξη δύναμης και… απόδειξης ότι δεν υπολογίζουν κοινωνία και κράτος.

Ποιοι είναι αυτοί, δεν σημαίνει ότι ζητάμε ατομικά στοιχεία, όνομα, διεύθυνση, ηλικία, επάγγελμα, αν υπάρχει και τέτοιο. Ποιοι είναι αυτοί σημαίνει ποιοι είμαστε εμείς που ανεχόμαστε συμπεριφορές του απόλυτου περιθώριου, που δικαιολογημένα δίνουν εικόνα Ταγκανίκας του προπερασμένου αιώνα. Αυτή είναι η Ελλάδα για τους ξένους και τους Έλληνες που έχουν μάτια ανοιχτά.

Ούτε τρεις και δεκατρείς, κοντά στους 80 ήταν οι κουκουλοφόροι που με μηχανάκια εμφανίστηκαν στο γήπεδο και άνοιξαν κεφάλια Γερμανών θεατών, και τους έστειλαν στο νοσοκομείο. Έκαναν και επίθεση στον πάγκο της Μπάγερν, στη διάρκεια του παιχνιδιού!!!

Δεν λένε τίποτα όσοι… καταδικάζουν την εγκληματικότητα και υποστηρίζουν πως οι δράστες δεν έχουν… σχέση με το ποδόσφαιρο. Ανοησίες. Βεβαίως δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Δεν κλείνει το πρόβλημα, που μόνο ποδοσφαιρικό δεν είναι, επειδή κάποιοι πολιτικοποιημένοι, αναρχικοί, θρησκευόμενοι της όποιας ιδεολογίας τους όποτε κάνουν κέφι, όποτε εκείνοι επιλέγουν με τις ενέργειες τους θαρρούν ότι κτυπούν το σύστημα.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ