''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ'' Η ΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΦΑΒΟΡΙ

 

Το προηγούμενο παιχνίδι Ξάνθη -Ολυμπιακός έγινε στις 9 Δεκεμβρίου πέρυσι και τελείωσε 1-1. Διαιτητής ήταν ο Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος ο οποίος ξυλοκοπήθηκε έξω από το σπίτι του, δέκα μέρες μετά το ματς στην Ξάνθη. Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία του Τζήλου, ότι αγνόησε πέναλτυ σε βάρος της Ξάνθης.

Σύμφωνα με την αστυνομία η εγκληματική ενέργεια στον Τζήλο ήταν οργανωμένη και διαλευκάνθηκε. Έγιναν γνωστοί οι δράστες. αλλά... Εδώ σταματάει το έργο με ή χωρίς ''αλλά''.

Ομάδα που ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα πάει για την κούπα, κερδίζει στην Ξάνθη. Σε κάθε ματς εκτός έδρας στην επαρχία. Δεν ισχύει με τίποτα η κουβέντα ότι στο πρόγραμμα είναι και η γκέλα. Μια κάποια απώλεια, μια ισοπαλία διότι μπάλα είναι και κάνει τις τσαχπινιές της.

Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε στην Ξάνθη στις δυο προηγούμενες σαιζόν. Το αποτέλεσμα έκατσε 1-1 και τις δυο φορές. Αν δεν κερδίσει και σήμερα, τότε το πιθανότερο να χάσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία ή να βρει στην κορυφή την παρέα του ΠΑΟΚ. Και οι δυο αντίπαλοι αγωνιστικά είναι σε καλό φεγγάρι, η Ξάνθη 4η στη βαθμολογία, όμως προέρχεται από δυο σερί ήττες με 3-0 αρνητικό σκορ.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΕΚ