ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ

 
Άλλο πάλι κι αυτό. Έπεσε πανηγύρι επειδή ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έπιασε τα άπιαστα και περιόρισε μόνο στο 2-0 τη νίκη της Μπάγερν. Μαγκιά; Η ομάδα να παρουσιαστεί πολύ κάτω απ' όσο αναμενόταν κι αυτό να θεωρείται... επιτυχία. Ότι ο Ολυμπιακός έχει τερματάρα να 'ούμε.
Νόμος ατράνταχος στη μπάλα. Απόλυτα πετυχημένος είναι ο διαιτητής που μετά το παιχνίδι δεν θα ασχοληθεί κανένας. Σα να μην υπήρχε στο γήπεδο. Σα να μη σφύριζε αυτός. Κάπως έτσι θα πεις και για την ομάδα που στα 90 λεπτά ο γκολκήπερ της ήταν θεατής. Μπράβο στην ομάδα. 
Στο Μόναχο προχθές ο 26χρονος Πορτογάλος από το 2018 στον Ολυμπιακό Ζοζέ Πέδρο Σα έκανε το ματς της καριέρας του. Μπράβο στο παλληκάρι. Όχι και μπράβο στον Ολυμπιακό! Μην τρελαθούμε. Η ομάδα παίζει για να νικάει, να απειλεί την αντίπαλο. Δεν ξεκινάει τον αγώνα για να μη φάει πολλά γκολ. Για να κάνει επίδειξη... τερματοφύλακα. 
Τι έγινε, όμως; Πέρα από την ήττα, πέρα και από το σκορ. Ο Ολυμπιακός απογοήτευσε στη ρεβάνς με την Μπάγερν. Και τι βγήκαν να πουν; Ήρωας ο Σα. Σπουδαίος ο Σα. Και έκρυψαν τον Ολυμπιακό μέσα στα γάντια του γκολκήπερ.
Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΟΙ... ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ!