ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ...

 

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τα είπε ένα χεράκι στον γιο του Θόδωρο. Για τα μαρτύρια που περνάει ο Ολυμπιακος από τους διαιτητές και το αφεντικό τους Πορτογάλο Περέιρα. Προβλήματα οικογενειακά δεν υπάρχουν ανάμεσα σε πάτερα και υιό και ο Ολυμπιακός είναι η μόνη αγωνία του μπαμπά.

Δίνουμε το παρασκήνιο της υπόθεσης που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες το πρωτάθλημα. Την απειλή αποχώρησης του Ολυμπιακού και το ότι ζήτησε την επέμβαση της κυβέρνησης. Την προστασία της ομάδας από την ΕΠΟ που ελέγχει ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο γιος Θεοδωρίδης, πρώτο πιστόλι στην UEFA, ως πρόσωπο, όχι ως ευρωπαϊκή ομοσπονδία απευθύνθηκε φιλικά, διότι είχε υποσχεθεί στον φάδερ ''κάτι να κάνει'', σε πρόσωπο της FIFA. Είπε αυτά που είχε να πει ο υιός, ο οποίος ποτέ δεν ξεχνά πως ο μπαμπάς είναι υπερβολικός, τέλος πάντων υπερευαίσθητος με τον Ολυμπιακό, και το πόσωπο της διενούς ομοσπονδίας του σχολίασε:

- Τι νομίζεις, Τεό, ότι μπορούμε να κάνουμε, αν τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο φάδερ σου; Αν αποδασίσουμε να παρατραβήξουμε την επιτήρηση στην ομοσπονδία, τότε εκθέτουμε διεθνώς την χώρα σου. Ότι μόνη της η ΕΠΟ δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ευθύνες της.. Ακόμα κι αυτή η σκέψη να μοιραστεί η ''ευθύνη'' στις τέσσερις ΠΑΕ (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) δεν είναι η επιβεβλημένη, η συνήθης.

Συμπέρασμα. Ο Μαρινάκης πιέζει τόσο την κυβέρνηση με τον ψιλοφαιδρό Αυγενάκη γνωρίζοντας ότι πάντα ισχύει το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, όσο και τις ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ, να ξανακάτσουν στο τραπέζι και να συνεργαστούν με την κυβέρνηση.Πουτάνα διαιτησία! Που μια ζωή δεν κάθεσαι καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Που ταλαιπωρείς το πρωτάθλημα και καραξεφτυλίζεις την Ελλάδα.

Είσαι μάλάκας, αποδυτηριάκια! Ποια διαιτησία; Δεν φταίει αυτή, κορόιδο! Τους υπαίτιους θα τους βρεις σ' εκείνους που με το χέρι στην τσέπη προσπαθούν να κουμαντάρουν τα κοράκια με συμφωνίες ανομολόγητες. .

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗ... ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ