ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ

 

''Κύριε Μαρινάκη, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Οι συνεχείς απαράδεκτοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί σου εις βάρος μου, οι άθλιες επιθέσεις εναντίον της οικογένειάς μου, και οι βρώμικες μεθοδεύσεις κατά των επιχειρήσεων που συμμετέχω, με αποκορύφωμα το χθεσινό οχετό από τα μέσα που έχεις εξαγοράσει, δεν θα μείνουν πλέον αναπάντητα... '''

Τούτες οι αράδες, οι πρώτες της χθεσινής επιστολής Κόκκαλη στον Μαρινάκη, τα λένε όλα. Αν όχι όλα, σίγουρα τα περισσότερα στο αστάματητο και χωρίς λόγο ''πόλεμο προκλήσεων'' του εφοπλιστή μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τον μεγαλοεπιχειρηματία προκάτοχο του στην ομάδα. Ναι, αυτό είναι το θέμα, η διαρκής αγωνία του Μαρινάκη να μειώνει τον Κόκκαλη στα μάτια των γάβρων. Γιατι, όμως, αυτή η αγωνία να τσουρουφλάει τον Μαρινάκη, τι διάολο θέλει να αποδείξει;

Ένα από χέρι χαμένο παιχνίδι παίζει ο Μαρινάκης. Δεν πείθει ούτε τους συνεργάτες του ότι ο Κόκκαλης είναι... εχθρός του Ολυμπιακού. Δεν πρόκειται ποτέ να βάλει το όνομα του πιο υψηλά από εκείνο του Σωκράτη Κόκκαλη στην Ιστορία του Ολυμπιακού.

Είναι ολοφάνερο. Ο Κόκκαλης παραμένει ένας εφιάλτης για τον Μαρινάκη και δεν τον αφήνει σε ησυχία. Να ασχοληθεί με τις μπίζνες του, να επεκταθεί κι άλλο. Όχι, στόχος του εφοπλιστή παραμένει να ''σκοτώσει'' ηθικά τον Κόκκαλη, τον οποίον θεωρεί... αντίπαλο του.
Παράλογο. Αλλόκοτο. Να, όμως, που ο Μαρινάκης δεν έχει ψυχολογικά... απελευθερωθεί από την εκτός πραγματικότητας εμμονή του.

Διαβάστε ακόμα:

ΧΑΣΙΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ''ΚΟΚΕ''