Η ΑΕΚ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΓΟΛΓΟΘΑ...

 

Χάνει από τον Παναθηναϊκό, την προηγούμενη αγωνιστική, αφού προηγείτο 2-0, και πάλι στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ δεν καταφέρνει να κερδίσει ομάδα βαθμολογικά κατώτερη της, τον Άρη. Και το προσεχές παιχνίδι είναι στο Ηράκλειο με τον σκληροτράχηλο και απαιτητικό ΟΦΗ. Το μόνο ''κέρδος'' της με το 1-1 που απέσπασε από τον Άρη, είναι ότι διατηρείται στην... τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Πέραν, όμως, από τη νέα αποτυχία, το πιο απογοητευτικό είναι η εμφάνιση της ΑΕΚ. Ορστικά πλέον ουδείς μπορεί να την υπολογίσει, ακόμα και στα χαρτιά, για διεκδικήτρια του τίτλου. Η πορεία της στο πρωτάθλημα μόνο πρωταθλητισμού δεν μοιάζει. Στην πραγματικότητα πρόκειται για γολγοθά, μια ανασφαλή προσπάθεια μην τυχόν και την καβαλήσουν στη βαθμολογία άλλες ομάδες, όχι μόνο μια. Και δεν θα είναι έκπληξη, αν η ΑΕΚ συνεχίσει έτσι όπως αγωνιστικά παρουσιάζεται σήμερα.

Η ΑΕΚ έχει κατοχή και ο αντιπάλος δεν την φοβάται. Η ΑΕΚ κάνει επίθεση και ο αντίπαλος αισθάνεται περισσότερο σίγουρος. Αυτή είναι η ΑΕΚ σήμερα και όπως δείχνουν τα πράγματα θα υστερήσει σε βαθμολογική συγκομιδή σε σύγκριση με την περασμένη σαιζόν,

Ας δεχθούμε ότι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το 2018, η ΑΕΚ βρίσκεται σε περίοδο μεταβατική, που σημαίνει ότι οι κινήσεις της διοίκησης θα είναι στο πνεύμα της κατάστασης, χωρίς υστερία και πανικό.

Διαβάστε ακόμα:

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ