ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟ 2-2 ΤΟΤΕΝΑΜ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Και σκοτώθηκε να πάρει αποτέλεσμα από την Τότεναμ ο Ολυμπιακός και δεν κέρδισε. Και πως να μην τα δώσει όλα στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός όταν του 'ρθε έξτρα πρίμα γκουτ η δουλειά; Με το καλησπέρα να σκοράρει και στο 19 κιόλας να το έχει πάει 2-0 το παιχνίδι. Η καλύτερη του... ΠΑΟΚ!

Την Κυριακή είναι το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και έτσι ή αλλοιώς η ήττα 4-2 από την Τότεναμ θα επηρεάσει την αγωνιστική συμπεριφορά του μεγάλου ντέρμπυ στο πρωτάθλημα. Πότε να προλάβει ο Ολυμπιακός να ''αποστασιοποιηθεί'' ψυχολογικά και από πλευράς φυσικής κατάστασης εν όψει της αναμέτρησης με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ;

Η εξέλιξη του χθεσινού αγώνα στο Λονδίνο ευνοεί τον ΠΑΟΚ. Επειδή ο Ολυμπιακός... προηγήθηκε 2-0 και κατά κάποιο τρόπο ''παγιδεύτηκε'' σε μια προσπάθεια που του άδειασε τα ρεζερβουάρ από καύσιμα. Με το 2-0 υπέρ του ο Ολυμπιακός ''εκτός προγράμματος'' ξόδεψε δυνάμεις προκειμένου να κρατήσει το αποτέλεσμα, και τελικά να φύγει από το γήπεδο με σπασμένο ηθικό.

Για τον ΠΑΟΚ θα ήταν καλύτερο να παράμενε το 2-2. Να μην κέρδιζε η αγγλική ομάδα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 50, άρα για ακόμα 45 λεπτά περίπου ο Ολυμπιακός θα αγωνιζόταν με τη ψυχή στο στόμα, για να αντισταθεί στην πολιορκία των γηπεδούχων. Υπέστη λιγώτερη ''φθορά'' ο Ολυμπιακός με το 4-2 διότι αυτό έγινε στο 77 και οι παίκτες του Ολυμπιακού αποδέχθηκαν το μοιραίο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ 0-2 ΚΑΙ ΤΟ 2-4