ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Έστω, λέμε έστω, ότι θεωρηθούν επιβαρυντικά για τον μεγαλομέτοχο Ιβαν Σαββίδη τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ευάγγελος Μαρινάκης. Σχετικά με την εταιρική σχέση του ομογενούς επιχειρηματία με την ΠΑΕ Ξάνθη. Σε μια τέτοια περίπτωση θα την πληρώσει ο ΠΑΟΚ, μάλιστα αν εφαρμοστεί ο νόμος υποβιβάζεται η ομάδα. Είναι δυνατόν να συμβεί τέτοιο πράμα;

Είπαμε. Δεν είπαμε; Έστω! Μιλάμε με το ''έστω''. μιλάμε υποθετικά. Σεναριακά.

Στην Ελλάδα ζούμε και το έχουμε καταπιεί από τότε που γεννηθήκαμε, ότι οι νόμοι κωλομπαρεύονται όταν θίγουν τον ισχυρό. Και ισχυρός είναι ένας. Όχι ο Σαββίδης και ο Μαρινάκης. Μη είσαστε κορόιδα. Ο ένας και μοναδικός ισχυρός είναι ο λαός. Αυτόν δεν μπορούν να τιμωρήσουν οι νόμοι, οι δικαστές, το κράτος. Ολοι κάθονται σούζα στον λαό. Όλοι λαμογιάρουν με τον λαό.

Ποιος Μαρινάκης και Σαββίδης; Έλα, σε παρακαλώ. Η δύναμη τους και η όποια διαπλοκή τους βγαίνει από την ομάδα που είναι αφεντικά. Αν, δηλαδή, τον βρουν ένοχο τον όποιον μεγαλομέτοχο της όποιας μεγαλομάδας δεν θα τολμήσει η δικαιοσύνη να τον πειράξει. Διότι τότε θα χρειαστεί να υποστεί τις συνέπειες η ΠΑΕ. Κι αυτό δεν το δέχεται ο αγνός και περήφανος λαός της ομαδάρας.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑΡΗΣ