ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΚΑΡΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ... ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

 

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ ήταν στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε το 5-0 στον Πανιώνιο. Το τελευταίο που έλαβε υπ΄όψιν του ο Ιταλός ήταν το σκόρ, μάλιστα με αντίπαλο ομάδα της ουράς στη βαθμολογία. Είναι πληροφορία αυτή; Όχι, βέβαια, ούτε έκανε τέτοια σχετική δήλωση ο Μάσιμο Καρέρα. Είναι, όμως, αυτονόητο πως ο άνθρωπος της δουλειάς είδε αυτά που τον ενδιαφέρουν, και τα οποία επηρεάζουν το ρυθμό και την ποιότητα παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Στόχος του νέου προπονητή είναι να δουλέψει πάνω στις δεδομένες αδυναμίες της ΑΕΚ, κάνουν κρά, είτε η ομάδα κερδίζει με τη ψυχή στο στόμα, είτε χάνει κι αυτό το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο.

Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ πέτυχε πέντε τέρματα. Ούτε τέσσερα γκολ δεν έβαλε σε κάποιο από τα 12 προηγούμενα παιχνιδια. Τι σημαίνει το χθεσινό 5-0; Τίποτα. Δεν έγινε κάποιο θαύμα και σε λίγα 24ώρα η ομάδα βελτιώθηκε. Αυτό, τη βελτίωση την αναμένουμε με τις παρεμβάσεις που αναμένονται να προκύψουν από την παρουσία του Καρέρα.

Τα περισσότερα ο Καρέρα θα τα δει στις προπονήσεις. Κάθε μέρα θα ''βλέπει'' κάτι που δεν είχε παρατηρήσει τις προηγούμενες μέρες. Αφού θα μελετήσει τα στοιχεία σε κάθε ατομική κάρτα των ποδοσφαιριστών του ρόστερ. Πρώτο δείγμα την προσεχή αγωνιστική, στο ματς εκτός έδρας με την Ξάνθη, η οποία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε κερδίσει 2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΙΒΑΝ ΜΕ... ΞΑΝΘΗ