ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

 
Η καλύτερη μας απόψε. Ποδόσφαιρο ευρωπαϊκό με κόντρες ολότελα ενδιαφέρουσες. Στις οκτώ θα δω την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ (φώτο) με την συμπαθητική αυστριακή Σάλτσμπουργκ, που δεν θα είναι έκπληξη, λέω εγώ, να κερδίσει αυτή. Και άσε να λαμβάνουν υπ΄όψιν τους οι άσχετοι τις ανοησίες που δεν έχουν σχέση με τη μπάλα. Δηλαδή; 
Ομάδα να μην παίρνει πρωτάθλημα στη χώρα της και να κατακτά το champions league της Ευρώπης, όπως συνέβη με την Λίβερπουλ την περασμένη σαιζόν. Και ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης να χάνει το πρωτάθλημα στην πατρίδα της και να αποκλείεται στα νοκ άουτ του champions league. Και άσε να λένε οι αιώνιοι πίτουρες ότι αυτός ο παίκτης ή εκείνη η ομάδα γι' αυτό και για εκείνο που πέτυχε στο κωλοπρωτάθλημα τους είναι οι καλύτεροι στην... Ευρώπη.
 
Επί του θέματος. Και στις δέκα με περιμένει το Ίντερ- Μπαρτσελώνα. Θα τα δω και τα δυο χωρίς καν μ' ακουμπάει το ποια ομάδα θέλω να κερδίσει, ποια να προκριθεί. Σε παρακαλώ! Θεατής είμαι, όχι οπαδός. Ποδόσφαιρο θέλω να απολαύσω, όχι να ικανοποιήσω προσωπικές αδυναμίες. Την έριξε, λέει, την γκόμενα, βγήκανε ραντεβού, και μετά την καβάλησε στο σπίτι της. Την ξάπλωσε, μπήκε πράγματι μέσα της, τελείωσε ο δικός σου, όμως έρωτα δεν της έκανε. Το να αδειάσει μονάχα το σωληνάκι του δεν λέει τίποτα. 
 
Γιατί να μ' ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού; Να μην εισπράττω το μεγαλείο και τη μαγεία του αγώνα και σκέτος μαλάκας μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής να έχω την αγωνία αν θα κερδίσει η ομάδα μου, η όποια Λίβερπουλ και Ίντερ. Σα να πάω στο σινεμά ή το θέατρο και κάνω κέφι να αποδειχθεί τελικά αυτός κι όχι άλλος να είναι ο δολοφόνος. Ή να τσαντιστώ γιατί ο συγγραφέας αποφάσισε να συλληφθεί ή να γλυτώσει ο δολοφόνος, αντίθετα από τη δική μου επιθυμία.

 Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 'Η Ο ΒΟΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ''Χ'';