ΚΕΡΔΙΣΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ...

 

Σε κρίση αγωνιστική βρίσκεται η ΑΕΚ, και τούτη η ολοφάνερη εκτίμηση επιβεβαιώθηκε με τον πιο... αποκαλυπτικό τρόπο χθες στην Ξάνθη. Η ομάδα έχει κάνει απογοητευτικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αλλά στα Πηγάδια ξεπέρασε το... όριο. Μια ΑΕΚ που δεν βλεπόταν με τίποτα. Κέρδισε, της άξιζε η νίκη 1-0 και τούτο το αποτέλεσμα δεν τιμάει ούτε τις δυο ομάδες, πολύ περισσότερο το παιχνίδι.

Αν είσαι οπαδός της ΑΕΚ χτικιάζεις, σφάζεσαι, δέχεσαι επίθεση στο νευρικό σου σύστημα με τόσο κακή απόδοση των ποδοσφαιριστών, που δεν ελέγχονται για αδιαφορία. Κι αυτό είναι το χειρότερο. Οι παίκτες προσπαθούν, όμως δεν μπορούν να αρθρώσουν ποδοσφαιρικό λόγο, ποδοσφαιρικό διάλογο και να ''απαντούν'' στον κατώτερο αντίπαλο.

Κατ' αρχήν η ΑΕΚ δεν τρέχει, απλά περπατάει στο γήπεδο δειλά, χωρίς να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Απίθανο σήμερα να αρέσει, αλλά και να παίρνει αποτέλεσμα ομάδα αν δεν έχει ρυθμό, πρώτα ταχύτητα στην ανάπτυξη παιχνιδιού και μετά δύναμη. Η ΑΕΚ στο γήπεδο κυκλοφορεί... μοιραία, δεν αναλαμβάνει ρόλο οδηγού, δεν αποφασίζει πρωτοβουλίες στην παραγωγή παιχνιδιού. Όπως έρθει το ματς, όπως κάτσει και ανάλογα με τις όποιες δυνατότητες του αντιπάλου.

Αυτό δεν είναι ΑΕΚ. Για να ξέρουμε τι λέμε, ΑΕΚ σημαίνει πρωταθλητισμός. Ομάδα που διεκδικεί τίτλο και διακρίσεις. Αυτή η ΑΕΚ είναι ''εκτός''. Δεν είναι ΑΕΚ. Το τι λένε τα πρωτοσέλιδα, μετά το διπλό στη Ξάνθη, είναι χαρούλες στους αόματους. Το ίδιο ο ενθουσιασμός του νέου προπονητή, ο οποίος αντιληπτό γιατί χαρακτήρισε επιτυχία το εκτός 1-0 και πολεμιστές τους ποδοσφαιριστές. Σωστός επικοινωνιακά, λάθος θα ήταν με το καλημέρα να αποστασιοποιηθεί από τους παίκτες,

Διαβάστε ακόμα:

Ο ''ΜΕΓΑΛΟΣ'' ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ