ΤΥΧΕΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΑΡΣΕΝΑΛ

 

Πέντε έβαλε στον Αστέρα ο Ολυμπιακός, την περασμένη Κυριακή(φώτο). Δεν θα βάλει ένα στην Άρσεναλ; Γιατί, όχι; Και δυο έχει βάλει στη λονδρέζικη ομάδα, και τρία έχει βάλει. Με ποια, λοιπόν, λογική το βρήκανε οι αντικειμενικοί, ότι η στάθηκε... άτυχος στην κλήρωση επειδή έπεσε με τους κανονιέρηδες της Αγγλίας, που αν πάνε σήμερα, με τα χάλια τους, σε ποδοσφαιρικό πόλεμο οι μπόμπες τους δεν φοβίζουν κανένα.

Σύμφωνοι, η Άρσεναλ είναι η Άρσεναλ και είναι ντροπή και ασέβεια να μη λάβουμε υπ' όψιν ότι και στη μπάλα είναι δομημένη η ταξική κοινωνία, που σημαίνει πως υπάρχουν δυνατοί και αδύναμοι. Πλούσιοι και φτωχοί. Γαλαζοαίματοι και προλετάριοι. Ομάδες με παράσημα και λυγούρια από τίτλους διεθνείς.

Όλα αυτά είναι θεωρίες. Ποια Άρσεναλ; Όνομα μεγάλο και βαρύ, όμως κόντρα στον Ολυμπιακό τα τελευταία δέκα χρόνια δεν είναι από επάνω στη ζυγαριά. Μετρήθηκε οκτώ φορές και βρέθηκε ισοβαρύς, από τέσσερις νίκες έχουν στις οκτώ φορές που συναντήθηκαν. Γιατί, λοιπόν, να μην ισχύει το άλλο. Το ποιο; Άτυχη η Άρσεναλ που έπεσε με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχει τύχη, ούτε ατυχία στην κλήρωση. Άγρια μεσάνυχτα έχει όποιος το βλέπει έτσι. Απλά λες ότι είναι... τυχερός ο Ολυμπιακός, διότι θα γράψει στο βιογραφικό του αν αποκλείσει την Άρσεναλ τον προσεχή Φεβρουάριο. Τυχερός επίσης διότι αν αποκλειστεί δεν θα είναι αποτυχία του η πρόκριση σε βάρος του της διάσημης Άρσεναλ, που στο φινάλε είναι το φαβορί.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΥ ΠΤΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ