ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΑΝ!!!

 

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα. Όχι δεν θα το πάρει ο ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα του 2020 είναι του Ολυμπιακού. Θα τσακωθούμε για το ποιος θα το σηκώσει; Έχω διάθεση να ανοίξουμε καυγά για κάτι πιο δύσπεπτο. Δηλαδή;

Αν, τελικά, το πάρει ο Ολυμπιακός από ποιον θα το στερήσει; Από τον ΠΑΟΚ. Όπως αν το ξαναπάρει ο ΠΑΟΚ, ο χαμένος είναι πάλι ένας, ο Ολυμπιακός. Άρα;

Το πρωτάθλημα είναι δυο ομάδων. Ο πρωταθλητής θα είναι θριαμβευτής ενός μονάχα άλλου αντιπάλου. Υπάρχει αντίρρηση;

Στην Ελλάδα μετά τον πόλεμο η υπόθεση πρωτάθλημα ήταν τριών ομάδων, κατά βάσιν. Η τριπλέτα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ είχε τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Άντε να σπάσει την κυριαρχία του τέως ΠΟΚ η Λάρισα μια φορά, ο ΠΑΟΚ, ποιος άλλος; Ο κανένας.

Σήμερα ο Παναθηναϊκός είναι εκτός κόλπου, η ΑΕΚ από ενωρίς σήκωσε τα χέρια και έμειναν δυο οι διεκδικητές. Οι οποίοι μοιράζουν γκολ όπου παίζουν και την πάνε αγκαζέ τη δουλειά. Από νίκη σε νίκη, στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός έριξε πέντε στην Τρίπολη και έσβησε τις μηχανές την Κυριακή, όπως και προχθές στο 4-1 με την Λάρισα. Τις δυο τελευταίες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο Αγρίνιο 3-0 και χθες 2-0 επίσης εκτός τον Πανιώνιο (φώτο).

Μέχρι να συναντηθούν την προτελευταία αγωνιστική οι δυο τους στην Τούμπα έτσι θα τραβήξει το έργο. Θα κερδίζουν εντός και εκτός.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ