ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ...

 

Ο Μαρινάκης απείλησε ότι θα αποσύρει τον Ολυμπιακό από το πρωτάθλημα, μετά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο Βόλο (φώτο). Εύκολο; Ας κάνουμε στην άκρη όσα επικαλείται δημοσίως για μια φορά ακόμα ο εφοπλιστής. Ότι είναι ασύδοτη η αλητεία, η βρωμιά, με συνέπεια να αδικείται η ομάδα του και τέλος πάντων δεν μπορεί να παραμένει αδιάφορος από τα περιττώματα της πιάτσας.

Το ζητούμενο, για να το δούμε ακαδημαϊκά το θέμα, είναι αν λαμβάνεται εύκολα μια τέτοια απόφαση αποχώρησης από το πρωτάθλημα. Από τον όποιον μεγαλομέτοχο. Από τον όποιον μαγαζάτορα του ποδοσφαίρου.

Οι συνέπειες είναι συντριπτικές σε βάρος της ΠΑΕ στην περίπτωση που εγκαταλείψει το πρωτάθλημα. Είναι αδύνατον να μη γνωρίζει τι θα πάθει η ομαδούλα του ο ιδιοκτήτης της, αν η σάλπιγγα σφυρίξει ''Άντε γεια''. Φεύγουμε, σας συχαθήκαμε, δεν σας αντέχουμε άλλο.

Και ο πιο άσχετος στο αντικείμενο δικηγόρος, με μια ματιά στους κανονισμούς, παίρνει πρέφα το βαρύτατο κόστος στην ΠΑΕ που θα αποχωρήσει, έστω και προσωρινά από τα... εγκόσμια του πρωταθλήματος. Η ζημιά, για να μη λέμε πολλά, είναι ακόμα κι αν την κάνει τη λεβεντιά σε ένα μονάχα αγώνα.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΔΥΟ GLADIATORS ΣΤΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΡΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ