Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΕ ΛΟΥΚΙ ΑΚΟΜΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ

 
Πάνε καλά τα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό λέγεται με διαρροές από πλευράς ιδιοκτησίας. Ότι έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό το χρέος, αφού μπήκε σε καλό δρόμο η διαχείριση εσόδων και εξόδων. Δημοσιεύτηκαν και κάποια νούμερα, τόσα χρωστούσε το μαγαζί, τόσο είναι το άνοιγμα σήμερα.
Αφού δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση δεν είναι φρόνιμο να επαινέσει κανείς τον μεγαλομέτοχο, για την προσπάθεια του(;) να τα φέρει βόλτα. Με συνέπεια και κάποια στιγμή να συνέλθει οικονομικά ο Παναθηναϊκός, μετά την καταστροφική πολυμετοχικότητα.
Από τότε που ανέλαβε ο καναλάρχης Αλαφούζος, το καλοκαίρι του 2012, ο Παναθηναϊκός είναι σταθερά εκτός κόλπου. Πριν ακόμα μπει στη ''μνημονιακή'' κατάσταση, το 2014 κατέκτησε την τελευταία κούπα, το κύπελλο, με νίκη 4-1 στον τελικό σε βάρος του ΠΑΟΚ. Πότε θα ξαναπάρει τίτλο η ομάδα; Όταν θα διώξει από επάνω της το (πόσο;) χρέος που ακόμα ορίζει την οικονομική πολιτική της ΠΑΕ.
Ασφαλώς είναι ευχάριστο για τον κόσμο το γεγονός, όπως ανεπίσημα ισχυρίζεται η ΠΑΕ, ότι είναι λίγα τα ψωμιά του δράκου (διάβαζε χρέους) που δεν της επιτρέπεται να κινείται στο κομμάτι των μεταγραφών, σύμφωνα με το ειδικό βάρος της φανέλας με το τριφύλλι. Μετά, όμως, από πόσο χρονικό διάστημα ο Παναθηναϊκός θα κυκλοφορεί στο πρωτάθλημα σαν αληθινός Παναθηναϊκός;
 
Πότε, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός θα παίζει στην έδρα του και θα είναι σίγουρος πως θα κερδίσει κάθε αντίπαλο στην Ελλάδα; Θα είναι το φαβορί, τέλος πάντων, να μην κυριαρχεί η αβεβαιότητα ακόμα και με αντίπαλο μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος (Στη φώτο, από το 0-0 στο τελευταίο ματς με τον Άρη στην Αθήνα).
 
Αν όλα πάνε καλά, μια αρκετά χειροπιαστή κι όχι ονειροπαρμένη πρόβλεψη, είναι πως σε τέσσερα χρόνια ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στα κυβικά του. Το ταμείο της εταιρείας θα έχει εξυγιανθεί και η ομάδα θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστεί ξανά. Να διεκδικεί κούπες. 
Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΙ ''ΜΙΚΡΟΙ'' ΕΧΟΥΝ...ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ