ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

 

Άλλος Παναθηναϊκός έπαιξε την περασμένη Κυριακή στο Καραϊσκάκη και ήταν τόσο καλός που άξιζε να πάρει αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό. Καμιά σχέση με τον Παναθηναϊκό που εμφανίστηκε χθες στα Γιάννενα και στο παιχνίδι κυπέλλου άξιζε να χάσει 1-0 από τον ΠΑΣ. Λάθος!

Ο ίδιος Παναθηναϊκός και στα δυο ματς, με διαφορά τρεις ημέρες. Τι άλλαξε; Τίποτα. Το ότι χρησιμοποιήθηκε διαφορετική ενδεκάδα, δεν λέει τίποτα. Παίκτες του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν και με Ολυμπιακό, και με ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν έπαιξε η ομάδα με ποδοσφαιριστές από άλλο ρόστερ. Το ζήτημα, λοιπόν, είναι γιατί την Κυριακή ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός, με ανώτερο αντίπαλο και την Τετάρτη πολύ κακός εναντίον κατώτερου αντιπάλου.

Τα είπαμε αμέσως μετά το ντέρμπυ Ολυμπιακός -Παναθηναϊκός 1-0 (Διάβασε το κείμενο Ο ΠΑΟΚ ΜΗΔΕΝ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΚΑΥΤΑ ΜΑΤΣ). Άλλο παιχνίδι, άλλος Παναθηναίκός. Άλλο παιχνίδι, άλλα τα κίνητρα. Όχι, όμως, ότι χθες στα Γιάννενα παρουσιάστηκε ένας... άλλος Παναθηναϊκός. Ο ίδιος είναι.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ένα μάτσο χάλια, αυτό έχει σημασία. Εκτός ποδοσφαίρου είναι όποιος στέκεται μόνο στο αποτέλεσμα, στην ήττα, στο 1-0, που ανατρέπεται στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Σημασία έχει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΙΔΙΟΣ, όχι... άλλος Παναθηναϊκός τόσο εύκολα και τόσο σύντομα, μια είναι για χειροκρότημα, μια να κλείνεις τα μάτια.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ GAY...