Ο ΙΒΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ; ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

 

Πέντε ώρες συζήτηση, μηδέν αποτέλεσμα. Χθες στο αρμόδιο όργανο για την καταγγελία του Μαρινάκη, μετά της σχετικής χαρτούρας, ότι ο Σαββίδης εξαγόρασε την ΠΑΕ Ξάνθη. Κατά τον Αλέξη Κούγια η δουλειά έγινε με μαύρα 10 εκ. ευρώ, όχι ρούβλια, μέσω κυπριακής off-shore.

Σιγά που θα προχωρούσε χθες η προγραμματισμένη διαδικασία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην οποία έγιναν τρία απρογραμμάτιστα ημίχρονα, τις λένε διακοπές. Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 16 Ιανουαρίου, αλλά στοιχηματίζω ότι πάλι θα γίνουν ημιχρόνια, και πάλι θα αποφασιστεί αναβολή. Γιατί;

Το έργο είναι ζόρικο. Δεν φτάνει αυτό για να το τραινάρουν, και τελικά να το θάψουν άκλαφτο; Δεν κατάλαβα. Τι, δηλαδή; Να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ από τη μια, και από την άλλη να αναδειχθεί για αρχιερέας της εξυγίανσης ο Μαρινάκης. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Γιατί; Επειδή η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να σηκώσει τέτοιο βάρος. Ούτε ο μυθικός Άτλας που σήκωνε το κορόιδο με τα χέρια τη γη ολόκληρη.

Ο δικαστής το 1975 αποφάσισε τρις εις θάνατον για τους τρεις χουντικούς αξιωματικούς που πρωτοστάστησαν στην επιβολή της δικτατορίας το 1967. Τα καθάρματα Παπαδόπουλο, Παττακό και Μακαρέζο. Ο πρωθυπουργός Καραμανλής, όμως, την έγραψε κανονικά την απόφαση της δικαιοσύνης και είπε ''Ισόβια''. Και διευκρίνισε ''Λέμε ισόβια και εννοούμε ισόβια''. Μάντολες. Ούτε το ''ισόβια'' ίσχυσε. Γιατί;

Υπολογιζόταν ότι ένα 25-28% του ελληνικού λαού ήταν με τους απριλιανούς ''επαναστάτες'', με την ''εθνική κυβέρνηση'' των συνταγματαρχών. Με ποια άντερα ο Καραμανλής, και μιλάμε για ό,τι πιο βαρύ κλήρωσε πρωθυπουργός στη νεώτερη Ιστορία μας, να αφήσει να εκτελεστούν οι χουντικοί; Αφού, λοιπόν, ο κουφός εξασφάλισε- παρασκηνιακά- και το οκέυ της αριστεράς είπε ''Όχι θάνατος, ισόβια... ''.

Έστω, υποθετικά μιλάμε, ότι η... ανεξάρτητη και υπεράνω υποψίας ΕΕΑ, που διορίζεται από τον υπουργό, αλλά δεν,,, δέχεται παρεμβάσεις στο έργο της, βρει ένοχο τον Ιβάν, τι γίνεται, μάστορα; Σύμφωνα με τα κιτάπια, τι λένε οι νόμοι, θα την πληρώσει ο ΠΑΟΚ με υποβιβασμό. Εδώ γελάνε.

Έστω. Ότι τα ντοκουμέντα που παρουσίασε ο Μαρινάκης οδηγούν στο αληθές του πράγματος. Έστω. Αν συμβεί αυτό, τότε το πράμα θα κωλομπαρευτεί. Γιατί; Επειδή θα ξεσηκωθεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό. Επειδή αυτό που αποκαλούν ''λαό'' γράφει στις κάλτσες του το δίκαιο, τη δικαιοσύνη. Και μπροστά στον γίγαντα και αγνό λαό στέκονται σούζα κόμματα και ΜΜΕ.

Έστω. Ότι αποδειχθεί πως πεντακάθαρα ο Ιβάν έκανε τη βρωμοδουλειά. Έστω. Αποκλείεται το σενάριο της τιμωρίας του ΠΑΟΚ, της εφαρμογής του νόμου. Αν γίνει το απίθανο, τότε θα ξεσηκωθεί ο λαός του ΠΑΟΚ και ουδεμία κυρία, δεν αναφέρομαι σε ουδεμία πόρνη, από τα κόμματα και τα μήντια, που... πασχίζουν για τη νομιμότητα, για την κάθαρση, θα υολμήσει να σηκώσει ανάστημα στον παοκτσήδικο όχλο.

Στη φώτο, από το παιχνίδι πρωταθλήματος ΠΑΟΚ- Ξάνθη 2-0 στην Τούμπα, γκολ στο 80 και 85 Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, τον περασμένο μήνα.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΕΛΕ, ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ, ΜΕΣΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ