ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 ΕΚΑΝΕ ΤΗ... ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

 

Ποδόσφαιρο δεν είδανε όσοι πλήρωσαν τα οκτώ ευρώ στο καλωδιακό κανάλι του Ιβάν Σαββίδη για να παρακολουθήσουν τη ματσάρα ΠΑΟΚ- ΑΕΚ. Τη σύγκρουση κορυφής των δυο δικεφάλων. Κανένα πρόβλημα, όμως! Το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο made in Greese δεν είναι να απολαύσει κανείς μπάλα ποιοτική και της προκοπής. Να ξέρουμε τι λέμε. Ήταν ντέρμπυ το ματσάκι, άρα το ενδιαφέρον ανήκει στη... διαιτησία.

Ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας είπε στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ΕΡΤ ότι πριν από το πέναλτυ του Σιμόες στον Βείρίνια έγινε φάουλ του Σφιντέρσκι στον Βράνιες. Ο πρώην διεθνής διαιτητής Τάσος Κάκος στην ιδίου περιεχομένου εκπομπή στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη είπε ότι ''Στην ανατροπή Βεϊρίνια από Σιμόες δεν προηγήθηκε φάουλ του Σφιντέρσκι στον Βράνιες''.

Ο διαιτητής δεν ήταν καθαρός. Αδίκησε την ομάδα μας. Όχι, το κοράκι έπαιξε σωστά, κακώς διαμαρτύρεστε. Το πέναλτυ καλώς δόθηκε, ναι αλλά προηγήθηκε φάουλ που το αγνόησε. Και δεν μας έδωσε πέναλτυ, για ποιο ανύπαρκτο πέναλτυ μιλάτε, φαίνεται καθαρά ότι η μπάλα ακούμπησε στον ώμο, όχι στο μπράτσο.

Τελικά, ήταν ένα ακόμα παιχνίδι που δικαιολογεί πέρα για πέρα τη διεξαγωγή του. Κανένα παράπονο από τον κόσμο γιατί οι δυο ομάδες δεν πρόσφεραν θέαμα. Δεν κέρδισαν την προσοχή μας, δεν μας ξεσήκωσαν από την πολυθρόνα. Κανένα πρόβλημα, καμιά κριτική από τα μέσα, γιατί οι δυο ομάδες έσπασαν τα νεύρα μας με το κωλοποδόσφαιρο τους.

Το σημαντικό, αυτό που αξίζει είναι ότι ήταν ένας ακόμα αγώνας που προσφέρεται για να βγει στη σέντρα το κατιναριό. Φοβερό. Να μην παίζουν μπάλα και να το ρίχνουν στη γκρίνια. Και στο κλάμα. Σήμερα να πλακώνονται αυτοί, αύριο να παίρνουν σειρά άλλοι, κι όλοι να ψάχνουν την... αλήθεια και το δίκαιο. Ε, όταν το βρούνε, για να μην τους στεναχωρήσουμε, δεν θα πούμε τι να το κάνουν.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ 1-0 ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;