ΣΩΤΗΡΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ

 

Χρειάστηκε να το ξεφωνήσει πρώτα ο αποδυτηριάκιας για να ακολουθήσουν με δικό τους σχόλιο ο υφυπουργός αθλητισμού και ο δήμαρχος του Βόλου. Εν όψει της συνάντησης των αφεντικών των ''4'' ΠΑΕ έγραψα πως για θέλουν μόνο αυτούς, η κυβέρνηση και οι διεθνείς συνομοσπονδίες, σημαίνει ότι οι άλλες ομάδες είναι ή τσάτσοι των ''μεγάλων'' ή κομπάρσοι στο πρωτάθλημα. Κι αυτό διότι καμιά ΠΑΕ δεν έδειξε την παραμικρή αντίδραση για όσα θα μαγειρευτούν προκειμένου να βρεθεί ''λύση'' ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.

Ο μεν Αυγενάκης βιάστηκε να ισχυριστεί ότι ''το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο οι 3-4 ομάδες'', οπότε αναζητείται ποια από τις Big 4 μετράει για... μισή. Ο δε Μπέος πολύ σωστά είπε το αυτονόητο. ''Περιμένουν το καλό του πρωταθλήματος από εκείνους που έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Απ' αυτούς που προκαλούν τη ζημιά''.

Τούτη την ώρα σε ξενοδοχείο μαζεύτηκαν για τη μεγάλη ''ιστορική διάσκεψη'' των αφεντικών ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού. Μαύρο χιούμορ. Δεν ξανάγινε. Οι Ευρωπαίοι και ο αρμόδιος υφυπουργός σε μια πολύ σοβαρή μάζωξη που προσφέρεται για επεισόδιο σε έργο θεάτρου του παραλόγου. Μόλις προχθές, ημέρα Τρίτη, ο Μαρινάκης αφού μίλησε πάλι για γκάγκστερς, αποδίδοντας ευθύνες στον Σαββίδη, άδειασε τη σημερινή συνάντηση.

Μόνο ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού; Και οι άλλοι τρεις έχουν σούρει τα άντερα τους, προσωπικά σε βάρος των άλλων σήμερα συμμετεχόντων σ' αυτό το πανηγυράκι, που μοιάζει περισσότερο με γελοία κοσμική συγκέντρωση, χωρίς κανένα αντικείμενο.

Διαβάστε ακόμα:

TΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ