Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, Η ΑΕΚ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;

 

Τελείωσε το ματσάκι, για πολλούς ντέρμπυ ήταν, λέει, και το αποτέλεσμα βρήκε και τους δυο αντιπάλους… χαμένους. Όποιος βλέπει μπάλα, αυτό είδε. Κέρδισε η ΑΕΚ, αλλά τι να την κάνεις τέτοια νίκη με 1-0 μέχρι και τις καθυστερήσεις, όταν ο νικητής ήταν ψυχοβαλτικός. Κρατούσε σε αγωνία τον οπαδό από το φόβο μπας και ο πολύ κακός Παναθηναϊκός, πιο κακός από την ΑΕΚ, κάνει τη ζημιά. Μπάλα είναι αυτή και από το πουθενά να σκάσει ένα γκολάκι.

Μόνο ευχαριστημένη δεν πρέπει να αισθάνεται η ΑΕΚ, πρώτα γιατί δεν έπαιξε μπάλα και μετά γιατί έδειχνε ικανοποιημένη με το εύθραυστο 1-0. Με αντίπαλο, μάλιστα, που είχε τη σκέψη στη ρεβάνς του αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, μεθαύριο Τετάρτη. Σωστά ο Δώνης δεν έπαιξε πλήρης για να τα δώσει όλα κόντρα στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ.

Τι τρίτη, τι τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό. Η χρονιά θα γράψει αν κάνει το θαύμα στο κύπελλο, αν ανατρέψει το 2-0 της Τούμπας.

Από το 8 ο Αραούχο έπιασε τη γκολάρα και όλο το υπόλοιπο χρόνο η ΑΕΚ περίμενε πότε να σφυρίξει λήξη ο διαιτητής. Εντάξει, έγιναν φάσεις στην εστία του Παναθηναϊκού, αλλά δύσκολα καταγράφονται ως ενεργητικές της ΑΕΚ, ότι προήλθαν μετά από πίεση στον αντίπαλο, και μετά από οργανωμένες επιθέσεις, αντεπιθέσεις. Ο αγνώριστος Παναθηναϊκός ήταν αυτός που… προκαλούσε τους όποιους κινδύνους στα καρέ του.