ΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, ΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Στις 23 Φεβρουαρίου θα γίνει το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Τούμπα. Λέμε τώρα ότι... θα γίνει, δηλαδή ότι τότε είναι προγραμματισμένο… Κι αν, τελικά, γίνει, τέλος πάντων ξεκινήσει με το καλό, ποιος μας βεβαιώνει ότι και θα... τελειώσει; Ο κανένας.

Μήπως η… αστυνομία; Αυτήν την έχουμε μόνο για να την βρίζουνε. Φοβερά πράγματα. Οι ένοχοι, οι κακοποιοί στο χώρο του ποδοσφαίρου τα ρίχνουν στην αστυνομία και οι ίδιοι αυτοαπαλλάσσονται κάθε ευθύνης. Η πατέντα.

Ο Μαρινάκης δεν το ‘χει σε τίποτα να θέλει να πάει στην Τούμπα. Το ‘χει ξανακάνει. Όπως και στην Λεωφόρο είχε μπουκάρει μια φορά και έγινε ανά κατά διά το γηπεδάκι.

Επί του θέματος. Ο Μαρινάκης έχει δικαιώμα εισόδου στο γήπεδο, κι όταν λέμε γήπεδο δεν εννοούμε την εξέδρα, αλλά τα αποδυτήρια. Ο Σαββίδης έχει δικαίωμα; Φοβερά πράγματα. Η αστυνομία δεν ξέρει αν οι μεγαλομέτοχοι των δυο ΠΑΕ έχουν το ελεύθερο να μπουν στη φυσούνα. Και ρωτάει σχετικά την ΓΓΑ, την ΕΠΟ, την Superleague. Γιατί αυτοί που ερωτώνται ξέρουν; Π,χ. ότι έχει απαγορευτεί για τρία χρόνια η είσοδος στον Ιβάν για το κουμπούρι το 2018 κι ακόμα η υπόθεση αυτή δεν έχει εκδικαστεί στα πολιτικά δικαστήρια.

Μιλάμε για πράγματα που στην Ευρώπη έχουν λυθεί οριστικά από τον προηγούμενο αιώνα. Τι, δηλαδή, πρώτη Μαρτίου θα παίξουν Ρεάλ- Μπαρτσελώνα και η αστυνομία της Μαδρίτης θα ρωτάει ομοσπονδία και λίγκα ποιους από τους Καραπαπάδες των αντιπάλων να αφήσω να περάσουν.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΟΚ