ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ...

 

Ο διεθνής διαιτητής δεν έδωσε πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού και κέρδισε 1-0 η Ξάνθη. Του ανατίναξαν το φούρνο, λίγες μέρες μετά την ήττα του Ολυμπιακού. Κι εγώ να ήμουν στη θέση του δεν θα έδινα το πέναλτυ, ακόμα κι αν ήταν κανονικό, όχι θέατρο του Τοροσίδη, πρώην παίκτη της Ξάνθης. Το ανθρώπινο δεν αγνοείται. Τι εννοώ;

Πριν το ματς τον επισκέφτηκαν στο αρτοποιείο του Κωνσταντινέα άνθρωποι της ΕΠΟ και του μετέφεραν με σαφήνεια το μήνυμα ''Κερδίζει ο Ολυμπιακός, μη τυχόν και δεν το πάρει το ματσάκι''. Ε, αν έγινε έτσι, ο καθαρός διαιτητής την έχει φυλαγμένη στον Ολυμπιακό. Αυτό εννοώ.

Στη φώτο, ο Κωνσταντινέας με τον Βραζιλιλανο Εντιμάρ, που κατά τον Ολυμπιακό έκανε το πέναλτυ στον Τοροσίδη. Χθες ο Κωνσταντινέας, πρώην βουλευτής του Σύριζα, έβαλε τα κλάματα στη δίκη των 28 κατηγορουμένων για την εγκληματική οργάνωση του πρωταθλήματος. Εδώ, όμως, επειδή μιλάμε με στόχο μόνο να μπαίνουμε στο γήπεδο της ουσίας, λέμε τα εξής: Το πολυσυζητημένο παιχνίδι Ξάνθη- Ολυμπιακός 1-0 έγινε το 2012, και το 2015 ο Κωνσταντινέας με το κόμμα του έγινε κυβέρνηση για 4,5 χρόνια. Τι ποδόσφαιρο παρέλαβαν οι συριζαίοι και τι ποδόσφαιρο παρέδωσαν. Αυτό είναι το θέμα. Αυτή είναι η ουσία.

Να κλάψει ο κάθε Κωνσταντινέας, και όλοι οι συριζαίοι που άδειο τραίνο ήρθαν και άδειο έφυγαν. Τα ίδια σκατά βρωμάνε και σήμερα. Τρομοκρατία στον Κωνσταντινέα, τρομοκρατία και στον Τζήλο. Τίποτα δεν άλλαξε. Και τρεφόμαστε με το ποιος μάγκας μεγάλης ΠΑΕ είναι περισσότερο διαπλεκόμενος με την φανερή και την αόρατη ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ...