ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί οι πάντες στην Ελλάδα αποκαλούν ''μεγάλες ομάδες'' τις γνωστές και σεσημασμένες. Δεν δέχομαι ως μεγάλη ομάδα εκείνη που δεν παίζει μεγάλο ποδόσφαιρο και δεν έχει να επιδείξει ήθος ο οπαδικός της όχλος. Ποια είναι η κουβέντα;

''Ομάδα της Τρούμπας και της Πρέζας'' χαρακτηρίζουν τον Ολυμπιακό οι κύριοι της πράσινης Θύρας 13. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν γνωρίζουν ποια ομάδα λατρεύουν. Και, βέβαια, ότι υποβιβάζουν σε επίπεδο Τρούμπας τον Παναθηναϊκό.

Κατ' αρχήν, γιατί μπήκαμε μάλλον κατ' ευθείαν στο ψητό. Δεν μιλάνε δημοσίως με τέτοιον αλητόβιο τρόπο, ότι ο Ολυμπιακός είναι της Τρούμπας και της Πρέζας. Τι εννοούν; Ότι ο Ολυμπιακός εμπνέει πορνεία. Ότι ο γάβρος με το που βαπτίζεται Ολυμπιακός σταματά να αναζητά το ερωτικό σεξ και τη βρίσκει στο πληρωτικό. Και όσον αφορά το άλλο, της ''Πρέζας'', προφανώς αναφέρονται στο παπόρι ''NOOR I'' με τους τρεις τόνους ηρωίνη. Ή μήπως εννοούν ότι όποιος γίνεται Ολυμπιακός αρέσκεται να μαστουρώνεται.

Καμιά ομάδα δεν αξίζει καμιά κατηγορία. Δεν υπάρχουν βρώμικες, αλλά και καθαρές ομάδες. Η ομάδα δεν είναι υπαίτια επειδή ένας πρόεδρος της είναι έμπορας ναρκωτικών ή λευκής σαρκός, ιδρύει ορφανοτροφεία ή συντηρεί γηροκομεία. Καμιά ομάδα δεν είναι ικανή να επηρεάσει κανέναν πρόεδρο ή ποδοσφαιριστή, και βέβαια οπαδό της, να γίνει κάθαρμα του κερατά ή άγγελος του παραδείσου.

Αφήνουμε τις γενικότητες και τις θεωρίες και ερχόμαστε στο συγκεκριμένο χαρακτηρισμό ''Ομάδα της Τρούμπας και της Πρέζας'', από πλευράς της Θ. 13. Λοιπόν. Εγώ ξέρω πως ο Ολυμπιακός, όχι κάποια άλλη ομάδα, από τους ίδιους τους βαζέλους αναγνωρίζεται ως ο ''αιώνιος αντίπαλος''. Ότι, δηλαδή, για πάντα ο Ολυμπιακός είναι ο ισοϋψής αντίπαλος. Που σημαίνει ότι η μεγαλύτερη χαρά και υπερηφάνεια του Παναθηναϊκού είναι να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Να πάρει το πρωτάθλημα σε ανταγωνισμό από τον Ολυμπιακό.

Όταν, λοιπόν, οι ίδιοι οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού ρίχνουν στη λάσπη το πιο τρανό αντίπαλο δέος, κατεβάζουν μαζί και την ίδια την ομαδάρα τους. Καθόλου τιμητικό. Ποια τιμή, καραξεφτύλα σκέτη! Να είσαι ο σύλλογος ο μεγάλος και να μετράς το μπόι σου σε σύγκριση με του αλλουνού την πουτανιά και τη χαρμάνα.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!