ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

 

Δυο γάβροι παλαιάς κοπής, εβδομηνταφεύγα. Ο ένας, ο Νώντας είναι σαφής και κατηγορηματικός; ''Δεν μ' ενδιαφέρει η Άρσεναλ, εγώ θέλω πρωτάθλημα''. Ο άλλος ο Γιώργος επίσης είναι ξεκάθαρος στη σκέψη του: ''Δεν μ' απασχολεί το πρωτάθλημα, η πρόκριση με την Άρσεναλ είναι πολύ πιο σπουδαία ιστορία''.

Και ο ένας και ο άλλος έχουν την άποψη τους και τη δικαιολογούν. Ο Γιώργος γιατί βάζει πάνω από το πρωτάθλημα την Ευρώπη. Εξηγεί: ''Για να εξελιχθεί σε αληθινά μεγάλος ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλο δρόμο από επιτυχίες στην Ευρώπη. Ποιο πρωτάθλημα; Έρχεται δεύτερο στους στόχους του Ολυμπιακού. Μόνο αν προκρίνεται στους ομίλους και τουλάχιστον στους ''16'' του champions league θα ξεφύγει η ομάδα και θα την υπολογίζουν στην Ευρώπη''.

Αυτά από τον Γιώργο, ο οποίος εκτιμά πως τούτη τη στιγμή η ομάδα του είναι καλύτερη από την Άρσεναλ. Και, τέλος, θεωρεί απώλεια το φευγιό του Ποντένσε διότι έδινε ταχύτητα στην επίθεση του Ολυμπιακού, αλλά και πλάτεμα διότι ο Πορτογάλος έπαιζε και στη γραμμή του αράουτ.

Ο Νώντας. Γιατί ιεραρχεί το πρωτάθλημα και φοβάται ότι η προσπάθεια να προκριθεί σε βάρος της Άρσεναλ θα κοστίσει στον Ολυμπιακό; Λέει: ''Για τον Ολυμπιακό θα 'ναι άθλος αν, τελικά, πάρει το πρωτάθλημα. Κάθε αγωνιστική ο ΠΑΟΚ παίζει με διαιτητές που του δίνουν πέτσινα πέναλτυ. Δυο χρόνια η ομάδα είναι καλύτερη και μένει χωρίς πρωτάθλημα. Βαρύ πράμα να τριτώσει η ζημιά. Πρωτάθλημα κι ας χάσουμε με σκορ από την Άρσεναλ''.

Απόψε με Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, την Κυριακή με ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Όλα μέσα για τον Ολυμπιακό. Να τα πάρει και τα δυο. Να τα χάσει και τα δυο. Χωρίς να ρωτάει αν συμφωνούν ο Νώντας και ο Γιώργος.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ