ΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΚΕΡΔΙΖΕ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕ ΤΗΝ... ΠΟΛΥΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

 

Ο Μητσοτάκης άλλαξε το νόμο και ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να υποβιβαστεί σε περίπτωση βέβαια που αποδειχθεί η ευθύνη του Ιβάν Σαββίδη στην εξαγορά της ΠΑΕ Ξάνθης. Ο κίνδυνος παραμένει, όμως. Ποιος κίνδυνος; Να του αφαιρεθούν βαθμοί.

Έχασε χθες στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, με συνέπεια να αυξηθεί η διαφορά σε πέντε βαθμούς ανάμεσα στους δυο διεκδικητές του τίτλου. Τι σχέση έχει το αποτέλεσμα του ντέρμπυ με την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας; Έχει και παραέχει.

Αν κέρδιζε χθες ο ΠΑΟΚ, τότε θα καβάλαγε στην βαθμολογία τον Ολυμπιακό. Με ποια άντερα θα του αφαιρούσαν βαθμούς; Ακόμα κι αν είχαν καταλήξει στη διαπίστωση ότι πράγματι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε εμπλοκή με την ΠΑΕ Ξάνθη. Κι αν οι δικαστές είχαν τα κότσια να αποδώσουν δικαιοσύνη, γιατί να αποκλειστεί η πιθανότητα παρασκηνιακής παρέμβασης κυβερνητικών παραγόντων, προκειμένου να απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ;

Η κυβέρνηση αντέχει διαδηλώσεις για τις συντάξεις, τα κόκκινα δάνεια, όμως όχι για ΠΑΕ που χάνει στα χαρτιά το πρωτάθλημα. Ακόμα μανουριάζουν δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα που τους έκλεψαν το 2018, λόγω της αφαίρεσης βαθμών. Επειδή οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι έχασαν το πρωτάθλημα, όχι ακριβώς η ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ... ΤΟΥΜΠΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΠΑΟΚ