ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ

 

Τελικά, η υπόθεση είναι για πάρτη των δικηγόρων, όχι να αποδοθεί... δικαιοσύνη στην πολυθρύλητη πλέον ιστορία για το μπέρδεμα του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ Ξάνθη. Ποια δικαιοσύνη, να είμαστε και ολίγον σοβαροί. Δεν είναι ανάγκη να είμεθα αρκετά σοβαροί, μη κινδυνεύσουμε και από το στομάχι.

Στη σούμα οι δικηγόροι είναι 15, από ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Ολυμπιακό. Ο Αλέξης Κούγιας δεν προσμετράται, διότι είναι μόνος του μια κατηγορία. Δεν εκπροσωπεί καμιά από τις τρεις ΠΑΕ, παρά μόνο τον εαυτό του.

Και πρόσεξε. Το έργο δεν είναι στο μια μπαμ και κάτω. Έχει ποικίλες φάσεις, σε διάφορα όργανα και όπως εξελιχθεί, τελειωμό δεν θα έχει. Οι δικηγόροι, λοιπόν, και πληρώνονται για κάθε παρουσία τους και κερδίζουν ρεκλάμα. Μόνο απαρατήρητη δεν περνάει η υπόθεση. Και πως να μην έχει δημοσιότητα;

Πρώτον, τσακώνονται οι δυο ΠΑΕ που κυνηγούν το πρωτάθλημα, και απειλείται με τιμωρία ο ΠΑΟΚ. Δεύτερον, βάλε στο λογαριασμό πόσα ΜΜΕ ελέγχει έτσι ή αλλοιώς ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης. Να, γιατί όπως και να κάτσει η τράπουλα οι σίγουρα κερδισμένοι είναι οι δικηγόροι. Αυτοί που θα κερδίσουν την υπόθεση και οι άλλοι που θα τη χάσουν, αλλά θα μας πουν ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά τους η δικαιοσύνη. Οι ίδιοι την έκαναν μια χαρά.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ... ΧΩΡΙΖΕΙ