ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΛΥΚΟΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ

 

Δύσκολη, λέει, η κλήρωση για τον Ολυμπιακό. Και μας το λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πολλά και ο νους τους κατεβάζει σωστά πράγματα. Ζόρικη η κατάσταση με την Γούλβς, αγγλική ομάδα κι αυτή. Πόσο δύσκολη δεν μας το λένε. Τόσο δύσκολη όσο ήταν η κλήρωση με την Άρσεναλ, να πούμε;

Να, ποια είναι η σωστή κουβέντα και δεν υπάρχει αντίλογος, παρακαλώ. Η κουβέντα σε απάντηση αυτών που εδώ και 60 χρόνια παίζουν την ίδια κασέτα, κάθε φορά που ελληνική ομάδα κληρώνεται με αντίπαλο στην Ευρώπη. Εύκολη κλήρωση, δύσκολη κλήρωση. Κάτι άλλο;

Η σοφή, λοιπόν, προσέγγιση στη συγκεκριμένη περίπτωση του Ολυμπιακού, του θριαμβευτή της Άρσεναλ, είναι τούτη: Και με κάθε άλλη ομάδα από τις 15, συμπεριλαμβανομένης και της Γουλβς, ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες πρόκρισης. Και οι 15 είναι σε θέση να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει, λοιπόν, εύκολη και δύσκολη κλήρωση.

Αν με ρωτούσε κάποιος, έτσι για να μπω στο παιχνίδι της εύνοιας-καντεμιάς με τα μπαλάκια, ποια ομάδα δεν θα ήθελε ο Ολυμπιακός, η απάντηση είναι η ουκρανική Σαχτάρ.

Η Άρσεναλ είναι μεγαλύτερο μέγεθος από την Γουλβς. Στην Αγγλία και στην Ευρώπη. Η Wolverhampton Wanderers, ''οι περιπλανώμενοι λύκοι'' της πόλεως Γουλβερχάμπτον, στο πρωτάθλημα είναι μια από τα ίδια, δηλαδή εκτός κορυφής, με την Άρσεναλ. Με μια διαφορά, όσον αφορά την κόντρα με τον Ολυμπιακό. Διψάει για διεθνείς διακρίσεις η Γουλβς, που από το 2016 ανήκει σε κινέζικη εταιρεία.

Ο χορτάτος λύκος δεν κάνει ντου στο χωριό, τη βγάζει στο βουνό, στο δάσος. Το κοτέτσι κινδυνεύει από τον πεινασμένο λύκο.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ!