ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο… ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

 

Θα γίνουν κανονικά οι ολυμπιακοί αγώνες στο Τόκυο, θα ξεκινήσουν όπως έχουν προγραμματιστεί στις 24 Ιουλίου. Αυτό αποφάσισε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, με συνέπεια να προκληθούν ακαριαία αντιδράσεις. Λογικές αντιδράσεις, αλλά… αδικαιολόγητες. Ποιους αγώνες θέλει να κάνει η ΔΟΕ, και με ποιο σκεπτικό απαιτεί να κινδυνεύσουν αθλητές και φίλαθλοι;

Δεν υπάρχει καμιά απόφαση της ΔΟΕ. Είτε πάρθηκε, είτε όχι είναι το αυτό. Την οριστική απόφαση θα την πάρει ο… κορονοϊός. Αυτός θα αποφασίσει. Αυτός αποφασίζει για τους ολυμπιακούς του 2020 και για οτιδήποτε αφορά σήμερα τον πλανήτη. Και οι αποφάσεις θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα έχει αποκτήσει τον έλεγχο της πανδημίας η ανθρωπότητα.

Όταν ακόμα δεν βρέθηκε το φάρμακο. Όταν ακόμα είμαστε στην ανηφόρα, δηλαδή στον πολλαπλασιασμό, μετράμε θανάτους προς τα επάνω. Οι σχετικές αποφάσεις είναι ανύπαρκτες, πότε θα γίνει τούτο, πότε υπολογίζεται να αρχίσει το άλλο. Στο φινάλε, να (!), πότε θα γίνουν κι αν γίνουν ποτέ οι ολυμπιακοί και κάθε άλλο αθλητικό ή καλλιτεχνικό event.

Αναβλήθηκε το Ευρώ του 2020 για το 2021. Στην Ελλάδα… προβλέπουν να κάνουν από τον Μάιο τα play-off του πρωταθλήματος. Είναι και οι χρωστούμενες ρεβάνς κυπέλλου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (φώτο) και Άρεως-ΑΕΚ. Ακόμα και οι σκέψεις για το πότε να ορίσουν τα παιχνίδια… απαγορεύονται. Προηγείται η δυνατότητα να… βγαίνουμε από το σπίτι μας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ... ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ