ΟΙ ΠΑΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ... ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

 

Διακόπηκε το πρωτάθλημα και όλοι, υποτίθεται, είναι στο περίμενε και στο πότε ακριβώς θα επαναρχίσει. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Όταν το σύμπαν είναι στο μαύρο σκοτάδι. Κανείς, επιστήμονες και κυβερνήσεις δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν, ούτε και να προβλέψουν τη μέρα της επιστροφής στην κανονικότητα. Γιατί κανείς ακόμα δεν μπορεί να υπολογίσει το μέγεθος της διασποράς του κορονοϊού. Και γιατί δεν υπάρχει ακόμα το φάρμακο. Το εμβόλιο.

Η δική μας ομαδάρα είναι η πιο σωστή, αμολάνε τα αέρια τους οι οπαδικές υπογραφές των ΜΜΕ. Ναι, ο ΠΑΟΚ έχει την πιο σωστή στάση στο θέμα της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ποιος ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση ουσίας προς το γενικό συμφέρον. Ποιος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, η μόνη ΠΑΕ με ήθος και υπεράνω σκοπιμοτήτων απέδειξε πάλι ότι είναι η ΑΕΚ.

Οι ανοησίες. Προσπαθούν σε κατάσταση διεθνούς κινδύνου να πείσουν ότι μια ΠΑΕ είναι... διαφορετική σε ήθος, ποιότητα, κοινωνικότητα και προσφορά από τις άλλες. Ο οπαδισμός στην απόλυτη τύφλα του. Εκφράζεται, μάλιστα, από επαγγελματίες του δημοσιογραφικού- λέμε τώρα- λειτουργήματος.

Η ΠΑΕ είναι εταιρεία και έχει αφεντικό. Επιχειρηματία μεγαλομέτοχο, όχι ιερέα μητροπολίτη που είναι υποχρεωμένος να συμπεριφέρεται σύμφωνα με τα κιτάπια των ευαγγελίων και τις αποφάσεις της Εκκλησίας. Το αφεντικό της ΠΑΕ παίζει έτσι ή αλλοιώς με βάση τα προσωπικά του συμφέροντα. Και τα οικονομικά συμφέροντα της ανώνυμης εταιρείας. Το τελευταίο που λαμβάνει υπ' όψιν του είναι η ανύπαρκτη ιδεολογική υπόσταση που δήθεν εκφράζει η ομάδα του. Γελοίο κι μόνο να συζητά κανείς ότι οι ΠΑΕ ζητάνε αυτό κι όχι το άλλο διότι αυτό επιτάσσει η... συλλογική τους Ιστορία. Το ιστορικό τους παρελθόν.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΔΕΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΣΤΙΣ... ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ