ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο... ΠΟΥΤΙΝ

 

Βουλευτής της ΝΔ είναι ο Έλληνας που έχει αρπάξει την πιο βαρειά καμπάνα στο ποδόσφαιρο, σαν παράγοντας του ΠΑΟΚ. Από δικαστικό όργανο της διεθνούς ομοσπονδίας, όχι από Ελλάδα μεριά. Παλιά ιστορία μην τη ξύνουμε, το θέμα που αξίζει να συζητήσουμε είναι η απόφαση του ΠΑΟΚ να ζητήσει δικαίωση εκτός ποδοσφαιρικής Ελλάδος. Να καταφύγει τελικά στο CAS, για να σβήσει η ποινή της αφαίρεσης 7 βαθμών.

Επικίνδυνα πράγματα αυτά. Να πάει για μαλλί ο ΠΑΟΚ και να επιστρέψει κουρεμένος, με τη ψιλή, παρακαλώ. Στην άλλη περίπτωση, την παλιά και ξεχασμένη, με τον μετέπειτα και μέχρι σήμερα βουλευτή, που τον είχαν τσακώσει όταν πλησίασε τον διαιτητή σε παιχνίδι κυπέλλου Ευρώπης, ο ΠΑΟΚ την έβγαλε καθαρή. Επειδή κρίθηκε πως το παιδί δεν είχε σχέση ουσιαστική με τον ΠΑΟΚ.

Στο CAS θα συζητηθεί υπόθεση που αφορά διαφορά του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, την υπόθεση με την ΠΑΕ Ξάνθη. Άρα, στα μέλη της επιτροπής που θα επιλεγούν να δικάσουν δεν θα βρίσκεται κανένας Έλληνας νομικός. Μήπως κάποιος από Σκόπια ή άλλη χώρα και ο άνθρωπος έχει οικονομικό πρόβλημα. Τι σημαίνει αυτό;

Μήπως αυτός ο κάποιος, από Κύπρο ή Σλοβενία, ζητήσει να μπουν στην ουσία της υπόθεσης, της καταγγελίας του Ολυμπιακού. Να εξεταστεί το ζήτημα… σε βάθος κι όχι στους τύπους όπως συνέβη στην Ελλάδα. Τι γίνεται τότε; Αυτό που γίνεται είναι πως αν κριθεί το βάσιμο της καταγγελίας, ότι πράγματι επί της ουσίας ο Ιβάν ήθελε να ελέγξει μια δεύτερη ΠΑΕ, τότε είναι απίθανο να γλυτώσει τον υποβιβασμό ο ΠΑΟΚ. Και σε μια τέτοια απόφαση κανένας Μητσοτάκης, ούτε ο Πούτιν, μπορεί να κάνει κάτι (φώτο).

Διαβάστε ακόμα:

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ CAS!