Ο ΑΡΗΣ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ... ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ

 

Κατ΄ αρχήν ο αρμόδιος υφυπουργός θα έπρεπε να ζητήσει εξηγήσεις για την ολότελα προσβλητική ποινή της FIFA πρώτα στην ΕΠΟ και μετά στην ΠΑΕ Άρης. Πριν, όμως, αντιδράσει αυτός ο περίεργος Αυγενάκης δεν θα ήταν καθόλου παράξενο να είχε παραιτηθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Και πριν την παραίτηση του ο Γραμμένος, ο πρόεδρος της εξυγίανσης στην ομοσπονδία, να είχε ερευνήσει πως η νομική του υπηρεσία έδωσε το πράσινο στη μεταγραφή Ντουμιρσάι στον Άρη, παρά την προηγούμενη ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Και να σκεφθεί κανείς ότι ο εξυγιαντής πρόεδρος είναι νομικός.

Δεν τρέχει τίποτα, λέει ο μεγαλομέτοχος Καρυπίδης, θα τη βολέψουμε τη δουλειά. Δεν ανησυχεί κι ο άλλος με τη τούφα στο μαλλί αλά Παναγιωταρέα. Ο δε- Μη με παίρνετε στα σοβαρά -υφυπουργός λέει ''Θα βάλω πλάτη στον Άρη, αν και δεν έχω αρμοδιότητα''.

Οι άνθρωποι κάνουν την πλάκα τους για την καμπάνα που διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Την ποινή στον- ποιον από τους δύο- Άρη; Στον κανονικό που δεν υπάρχει ή στο ''νέο'', αυτόν με άλλο αφιμί. Και αφού υπάρχει και δεύτερος Άρης, χωρίς να κουβαλάει τις αμαρτίες του προηγούμενου, πως γίνεται να έχει το ίδιο όνομα; Άρη τον λένε κι αυτόν τον σημερινό, τον Νο 2, δεν τον λένε π.χ. ''Νέος Άρης''.

Η FIFA, πάντως, δεν ξέρει κανέναν... άλλον Άρη, διότι καμιά ΠΑΕ με... άλλο όνομα, και καμιά ΕΠΟ δεν την έχει ενημερώσει ποτέ στέλνοντας ένα... άλλο καταστατικό εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ