ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ

 

Παλαιοκομματικός ο Μητσοτάκης στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς. Δεν απέφυγε τη μπανανόφλουδα και θα πληρώσει τη λέζα. Που σημαίνει ότι αύριο είτε παρέμβει παρασκηνιακά υπέρ μιας ΠΑΕ, είτε όχι, δεν γλυτώνει τα μπινελήκια της εξέδρας. Και θα είναι όλα δικά του του πρωθυπουργού. Να γίνουμε συγκεκριμένοι.

Δεν έχει καμιά δουλειά κανένας Γεραπετρίτης, εκ δεξιών ή εξ αριστερών του Μητσοτάκη να μπερδεύεται στις εκλογές της ΕΠΟ. Πότε θα γίνουν, με με ποιο εκλογικό σύστημα, και ποιος θα είναι πρόεδρος. Ο εν λόγω Γεραπετρίτης ανέλαβε φασόν τη δουλειά, αφού πήρε το οκέυ από έξω και στρώθηκε στη δουλειά. Φοβερό. Κορυφαίο στέλεχος του Μαξίμου να ασχολείται με τα... τασκά της μπάλας.

Στην αρχή το τζιμάνι παιδί Γεραπετρίτης μετά από επαφές με αξιωματούχους της FIFA και της UEFA έκανε τις κινήσεις του εν Ελλάδι. Επέλεξε για πρόεδρο της ΕΠΟ τον Ντέμη Νικολαίδη (φώτο), διότι είχε την πληροφορία πως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής είχε πετύχει στην ΑΕΚ αφού επί προεδρίας του η ΠΑΕ είχε χρεοκοπήσει μόνο, δεν είχε και ανατιναχθεί στον αέρα. Πήρε, λοιπόν, το ''χρίσμα'' ο αριστερός Ντέμης και πρώην εκλεκτός του τεράστιου Γιώργου Παπανδρέου και το πρώτο που φρόντισε ήταν να κάνει επαφή με το βαρδιναγιαννέικο, να εξασφαλίσει για προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας την Παιανία. Επισκέφθηκε, μάλιστα, τις εγκαταστάσεις εκεί, είδε γήπεδα, ξενώνες κ.α.

Τελικά, μη λέμε πολλά, κάηκε το όνομα του Ντέμη, που υπολόγιζε για συνεργάτες τους Κώστα Κατσουράνη, Άγγελο Μπασινά και Άγγελο Χαριστέα. Ο τελευταίος σπρώχνεται για την ΕΠΟ από το τζιμάνι παιδί Γεραπετρίτη διότι ο συνεργάτης του Καρυπίδη στην ΠΑΕ του ''νέου'' Άρη πέραν από τις γνώσεις του στο αντικείμενο, ξέρει και μπουζούκι, τραγουδάει καλά. Σωστή επιλογή.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΛΕΣΤΕΡ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!