ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΜΙΛΑΕΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ

 

Ο δημόσιος λόγος των λεγόμενων ''οργανωμένων οπαδών'' δεν έχει λογική. Τα παιδιά είναι ξεκομμένα από την πραγματικότητα. Εντελώς. Ζούνε σ' ένα δικό τους κόσμο, τον οποίο βέβαια έχουν αποδεχθεί πρώτα απ' όλα οι διοικήσεις των ΠΑΕ, και σε μεγάλο βαθμό οι κρατικοί και κυβερνητικοί λειτουργοί. Μετά τη θεατρικού τύπου αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από το επαγγελματικό μπάσκετ, η Θύρα 13 πήρε θέση:

- Η ανοχή τελείωσε με όλους σας.Είμαστε στα όρια μας, θα φτάσουμε στα άκρα αν χρειαστεί.

Τι είναι αυτό; Λες είναι φορολογούμενοι. Λες συνταξιούχοι που τους έκαναν νέα περικοπή. Λες δημόσιοι υπάλληλοι και κινδυνεύουν με απόλυση.

- Μπακογιάννη, δεν μας ξέρεις, δεν σε ξέρουμε. Φρόντισε να μείνουμε μόνο σε αυτή την ανακοίνωση. Ρώτα τον Αλαφούζο και τον Dpg7000 (εννοούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο) που μας έχουν δει και από την καλή και από την ανάποδη.

Τι είναι αυτό; Λες είναι υπάλληλοι της Θύρας 13 ο δήμαρχος Αθηναίων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη. Λες η Θύρα 13 έχει αναθέσει στους τρεις να κάνουν μια δουλειά, τους έχει δώσει και προκαταβολή κι αυτοί δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα. Άρα, δικαιολογημένα οι τρεις είναι υπόλογοι στην Θύρα 13. Και κάτι ακόμα από την ανακοίνωση της Θύρας 13, δηλαδή της Υπέρτατης Αρχής σ' ό,τι νοείται Παναθηναϊκός από τους ίδιους τους οργανωμένους (απευθύνεται στον Γιαννακόπουλο):

- Είσαι ένας κλόουν του Instagram που άνοιξες πόλεμο με μας χωρίς λόγο. Οι μόνοι χαμένοι όμως θα είσαι εσύ και οι μπράβοι σου που καμαρώνουν όταν βαράνε έναν απλό ψήστη. Την επόμενη φορά που θα ξαναστείλεις μπράβους σε δικό μας άνθρωπο ή ξαναβρίσεις δημόσια τον Παναθηναϊκό και τη Θύρα 13 θα ντρέπεσαι να βγεις από το σπίτι σου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ… ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΤΟΥ 2015