ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΠΩΣ Ο... ΠΑΟΚ!

 

Σιγά που θα κλάψω- από τα γέλια. Σιγά που θα γελάσω- και θα με πιάσουν τα δάκρυα. Κινδυνεύει, λέει, ο Ολυμπιακός με υποβιβασμό. Κατηγορείται για την παλιά και ξεχασμένη υπόθεση της συμμορίας και των στημένων αγώνων. Τέλος πάντων, τι πρέπει να γίνει ακόμα για να περάσει κι αυτή η ιστορία παρέα με τις σκόνες των αρχείων;

Μια κυρία δικαστίνα εισηγείται τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και τον ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο του Μαρινάκη. Έτσι θα γίνει. Η υπόθεση συζητείται την προσεχή Τετάρτη και η απόφαση, αν θα βγει και όποτε βγει πριν αρχίσει η προσεχής σαιζόν θα είναι υποβιβασμός. Όπως υποβιβάστηκε και ο… ΠΑΟΚ!

Ο Μητσοτάκης επενέβη; Όχι, δεν άλλαξε κανένα νόμο για να προλάβει, δηλαδή να ακυρώσει καμιά αλλόκοτη δικαστική απόφαση σε βάρος της… ενότητας του ελληνικού λαού. Μη ξεχνιόμαστε. Ο πρωθυπουργός για να χωριστεί η χώρα στα δυο κωλομπάρεψε τα ισχύοντα, ώστε να μην τιμωρηθεί πιο βαρειά από μείον 7 βαθμούς ο ΠΑΟΚ.

Ε, αφού ο Μητσοτάκης το παίζει ψύχραιμος στην περίπτωση του Ολυμπιακού, θα κοιμόμαστε ήσυχα. Θα παραμείνει ομαλή η κατάσταση στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θα πέσει στα μαλακά.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΡΑΛΛΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ